-
A propos glupiego pitania ;P
Szkoda, ze zamkniety
Awi napisala: Dlaczego zakladasz, ze skoro czlowiek po wypaleniu trawy ma jazde, to ptasznik tez ma miec?
W ktoryms z progamow, co jakis czas puszczanych na Animal Planet, bylo cos takiego. Co prawda nie z ptasznikami, ale pajaczki byly poddawane dzialaniu (nie pamietam w jaki sposob:/ ) kofeiny, amfetaminy, lsd, i pewnie czegos tam jeszcze. Efekty obserwowano na sieciach tych pajaczkow, i zapewniam, ze roznice byly
-
Re: A propos glupiego pitania ;P
na hyperreal.info są takie foty ;]
-
Tez o ty slyszalem. Pajaki(krzyzaki) wystawione na dzialanie roznych srodkow roznie sie zachowywaly. Po nikotynie i THC plotly dziwna pajeczyne.
-
No ja rozumiem, nie jestem az tak zacofana. Ale po zjedzeniu?????
-
tak nie słyszałeś nigdy avi o ciasteczkach z haszem ;] :P
-
Hmmmm ja slyszalem tylko o kiślu ...:P:P
-
problem z zjedzeniem jest jeden, mniej tetrahydrokannabinolu przenika przez żołądek niż przez płuca, dlatego żeby mieć porównywalne skutki trzeba więcej zjejść...
-
Hmmmm fakt palenie jest bardziej ekonomiczne a do jedzenia sa dropsy ,ale ptaszorkowi chyba stanie w gardle
-
Moze jak kos ma pisac o dropsach i o tym jakie jaranie jest fajne etc... to raczej nie tutaj :/ Juz jeden watek zostal przez to zamkniety...
-
ale to terz rórznie :P - zalerzy w jakiej formie :P:P
np jak odpowiednio przyrządzisz połówke chaszu to masz mase przez 6 godzin minimum a jak to spalisz to złapiesz mase na godzine max a potem cie zbita bierze i po zabawie ... ale ja sie nie znam i nie wiem co to jest te coś :P
Uprawnienia umieszczania postów