Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Resztki pokarmowe

Dawidptasznik
    Guest

Resztki pokarmowe

Mój ptasznik zjada ofiarę, ale nie widzie resztek pokarmowych - jak one wogule wyglądają, bo może je przeoczyłem. Proszę o pomoc w tej sprawie. Jak to pomoże jest to kedzior po 6 wylince świeżo kupiony?. Gdzie mogę szukać tych resztek pokarmowych???

Z góry dzięki za odpowiedz!!!
    Pozdro

mIchA_L
    Guest

Re: Resztki pokarmowe

a czym go karmisz? prawdopodobnie nie ma resztek bo wszystko zjada :P

daf
    Guest

A po cholerę ci ich szukać? Co zjesz je. Przecież resztki jedzenia nie odgryzą kończyny twojemu kędziorowi...

thanci
    Guest

Zawsze są resztki. Szukaj po kątach, ciemnych obłych połyskujących kształtów...

mIchA_L
    Guest

jezeli daje mu pinki to resztek raczej nie znajdzie a jak swierszcze czy cos podobnego to zawsze cos zostanie.

lukS
    Guest

może nie odgryzą ale będą pleśnieć (wtedy łatwo je dostrzec)

TylerPL
    Guest

Ja ich nie wyjmuje zazwyczaj. U mnie są to kulki oblepione podłożem tak więc ich wogóle nie widać. ale teraz ona zawsze je w jedek kąt terra zanosi, tak jak dziś resztki po wylince. I załatwia się też zawsze tam. I kto mówi że pająki są głupie?! One są mundre!!! (specjalnie z błędem)

Saurus
    Guest

niektorzy mowia ze zjada wszystko, a przeciez pajak " wysysa" ofiare kiedy strawi ja jad, wieccos zawsze musi zostac. u mnie np po pinkach zostaje ich "skora", tyle ze kilkakrotnie mniejsza niz cala pinka

RAF_AL
    Guest

A u mnie u irmini l4 nic nie zostaje po mlynarkach. Szukalem dokladnie nawet wysypalem caly torf zanim gniazdo zrobila...

Mefisto
    Guest

Nie musi. Czasem wsysa wszystko.
    Ja z reguły resztek nie wywalam, gdy jakieś zostają. no chyba, że zaczynają pleśnieć.

Uprawnienia umieszczania postów