Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: POmocy!!!

BOOBO
    Guest

Re: POmocy!!!

Czy moge trzymac ta parahybanke w pojemniku po swierszczach, czy za duze jest?

Mefisto
    Guest

Pamiętaj na przyszłość, żeby pajączków w tym stanie niczym nie dogrzewać bo to się może źle dla nich skończyć.
    Dla tego malucha najlepszy jest pojemnik filmie.

SDY
    Guest

Nie znac sie na rzeczy to chyba ty sie nie znasz... On nie zadaje glupkowatych pytan i nie nazywa pajakow "Draciel". Gdybym nie mial mlodszego brata (11 lat) nie wiedzialbym co to znaczy. Nawet on juz z tego wyrosl... Juz kilka razy jego posty rozwiazywaly moje problemy natomiast twoje... ani jednego.

BOOBO
    Guest

Chodzi mi o to ze nie zna sie na rzeczy w sensie robienia terra, a nie chodzilo mi o to ze na pajakach sie nie zna.

BooYaKa
    Guest

I kto tu sie nie zna na rzeczy!!!

Więc sprawa ma się tak:
    BOOBO zamówił u mnie terrarium 10/10/15 dla swojej versi.Zrobienie go utrudniało mi kilka rzeczy,m.in. czas (szkoła),brak siatki wentylacyjnej i pełno spraw na głowie.Powiedziałem mu że poczeka zgodził się.Później znowu schody - choroba.
    Wkurzył się bo czekał na nie długo,ok.3 tygodni.Powiedziałem mu że dostanie coś gratis.Umówiliśmy się na 10 świerszczy.Powiedziałem mu, że nie jestem szklarzem i że mu idealnego terra nie zrobie - przyjął to do wiadomości.W terra wystawało ok 1,5 mm dwie szybki.Pomyslałem - nie zrobilem tego super,więc dam mu coś więcej.Dorzuciłem parahybankę L2.

Chłopak nie dość że mu się to opłacało i wiedział o wszystkim co jest grane - mam all w archiwum gg.Moge pokazać.To jeszcze się rzuca że coś nie tak.

Dostałem 20 zł.Za to BOOBO dostał terrarium i parahybanę L2.Koszt wysyłki wynióśł 6 zł czyli wszystko za 14 zł.BOOBO wiedział o wszystkim dokładnie i na wszystko odpowiadał pozytywnie.

BOOBO - następnym razem myśl co robisz i piszesz-sam wiem że nie jestem szklarzem i doskonale o wszystkim wiedziales,przytakiwałeś i pasowało Ci to.Nawet nie odważyłeś się powiedzieć mi tego osobiście tylko pierwsze co od razu na forum.A nie lubie jak moja opinia jest niesłusznie psuta.

To by było na tyle.

kashex
    Guest

Hehe jak juz podkreslil niejest sklarzem za takacenie nie kupisz szyb , jak cinie pasuje to po co brales od niego terra , jau niego zamowi.lem 2 i wedlug mnie sa dobre , jak nie pasi to wita ciebie zoologolik za taka cene kupisz w nim co najwyzej paczke maczników , no moze dwie a nie terra i parachybane L2 , ziomek jak mowisz ze nie zna sie na rzeczy to zrob lepsze za ta cene .....

ziu
    Guest

prawie jak za darmo ;] ale taka wdziecznosc ze strony BOBO heh ;/

Norek
    Guest

jak ci boobo nie pasi to mi sprzedaj za 14zł + przesyłka (terra + pająka)<lol>

BOOBO
    Guest

Juz nie mam tego terra, rozlozylem go na czesci.

SDY
    Guest

co za kretyn....

Uprawnienia umieszczania postów