-
Re: POmocy!!!
Czy moge trzymac ta parahybanke w pojemniku po swierszczach, czy za duze jest?
-
Pamiętaj na przyszłość, żeby pajączków w tym stanie niczym nie dogrzewać bo to się może źle dla nich skończyć.
Dla tego malucha najlepszy jest pojemnik filmie.
-
Nie znac sie na rzeczy to chyba ty sie nie znasz... On nie zadaje glupkowatych pytan i nie nazywa pajakow "Draciel". Gdybym nie mial mlodszego brata (11 lat) nie wiedzialbym co to znaczy. Nawet on juz z tego wyrosl... Juz kilka razy jego posty rozwiazywaly moje problemy natomiast twoje... ani jednego.
-
Chodzi mi o to ze nie zna sie na rzeczy w sensie robienia terra, a nie chodzilo mi o to ze na pajakach sie nie zna.
-
I kto tu sie nie zna na rzeczy!!!
Więc sprawa ma się tak:
BOOBO zamówił u mnie terrarium 10/10/15 dla swojej versi.Zrobienie go utrudniało mi kilka rzeczy,m.in. czas (szkoła),brak siatki wentylacyjnej i pełno spraw na głowie.Powiedziałem mu że poczeka zgodził się.Później znowu schody - choroba.
Wkurzył się bo czekał na nie długo,ok.3 tygodni.Powiedziałem mu że dostanie coś gratis.Umówiliśmy się na 10 świerszczy.Powiedziałem mu, że nie jestem szklarzem i że mu idealnego terra nie zrobie - przyjął to do wiadomości.W terra wystawało ok 1,5 mm dwie szybki.Pomyslałem - nie zrobilem tego super,więc dam mu coś więcej.Dorzuciłem parahybankę L2.
Chłopak nie dość że mu się to opłacało i wiedział o wszystkim co jest grane - mam all w archiwum gg.Moge pokazać.To jeszcze się rzuca że coś nie tak.
Dostałem 20 zł.Za to BOOBO dostał terrarium i parahybanę L2.Koszt wysyłki wynióśł 6 zł czyli wszystko za 14 zł.BOOBO wiedział o wszystkim dokładnie i na wszystko odpowiadał pozytywnie.
BOOBO - następnym razem myśl co robisz i piszesz-sam wiem że nie jestem szklarzem i doskonale o wszystkim wiedziales,przytakiwałeś i pasowało Ci to.Nawet nie odważyłeś się powiedzieć mi tego osobiście tylko pierwsze co od razu na forum.A nie lubie jak moja opinia jest niesłusznie psuta.
To by było na tyle.
-
Hehe jak juz podkreslil niejest sklarzem za takacenie nie kupisz szyb , jak cinie pasuje to po co brales od niego terra , jau niego zamowi.lem 2 i wedlug mnie sa dobre , jak nie pasi to wita ciebie zoologolik za taka cene kupisz w nim co najwyzej paczke maczników , no moze dwie a nie terra i parachybane L2 , ziomek jak mowisz ze nie zna sie na rzeczy to zrob lepsze za ta cene .....
-
prawie jak za darmo ;] ale taka wdziecznosc ze strony BOBO heh ;/
-
jak ci boobo nie pasi to mi sprzedaj za 14zł + przesyłka (terra + pająka)<lol>
-
Juz nie mam tego terra, rozlozylem go na czesci.
-
Uprawnienia umieszczania postów