Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: polecicie mi jakiegos ptaszersa...

KoMar_83
    Guest

Re: polecicie mi jakiegos ptaszersa...

ptaszersa?? hahahaha, kolejny "ziom" na forum :|

wezyki
    Guest

ja zaczynalem od crawshayia i zyje

ale swietny i zdecydowanie tanszy jest tez hercules

MuDvAyne
    Guest

boze koles nie mial doczynienia z ptasznikami a wy mu polecacie pajaki.....sluchaj pier kup naziemnego i zobacz jak to jest ...... podziemne sa najtrudniejsze w hodowli i potrafia sprawic ogromny problem nawet ludziom doswiadczonym.... poczytaj wiecej...... jak nie chcesz miec problemow to nie kupuj takiego.......dziwie sie wam ze polecacie mu takie pajaki ;/ zero odpowiedzialnosci ;/

Awikularia
    Guest

Szymonie, czlowiek pytal o podziemne, i takie sa porady. Czemu sie dziwisz? Jakbym chciala kupic sobie pajaka nadrzewnego, i zaznaczylabym to w moim poscie, to radzilbys mi naziemnego? Zapytal, to dostal odpowiedz i tyle... Poza tym, wielkie mi halo, podziemny ptasznik... Coraz wiecej ludzi zaczyna sie zachowywac tak, jakby ich jad byl porownywalny co najmniej z Crotalus durissus... :/

niggazz1
    Guest

szkoda slow, poczytaj sobie FAQ zanim sie wypowiadasz! Prosze administratorów o skasowanie tego posta, nie ma jak poczatkujacy.

chrzanu
    Guest

chłopak się pyta jakiego ptasznika kupić bo dopiero zaczyna a ty wyskakujesz jak jakiś smarkacz, a że tak spytam to jakie masz doświadczenie ? w terra od 2004 ?

chrzanu
    Guest

aaaaaaa, już rozumiem, dzisja Wensu cie wysmiał na forum i się odgrywasz - spoko :/

Uprawnienia umieszczania postów