-
polecicie mi jakiegos ptaszersa...
Mam zamiar qpic sobie ptasznika podziemnego ale z tego co słyszałem są one mocno jadowite i agresywne . Czy możecie polecić jakiegoć ptasznika ktćry najlepiej by pasował dla początkującego terrarysty pod względem ptasznikow podziemnych...?
-
Re: polecicie mi jakiegos ptaszersa...
-
-
ja mam crawshayiego i daje rade nie mam z nim zadnych problemow
-
a ile kosztuje mały lividum taki L1 L2 ???
-
sluchaj osobiscie na Twoim miejscu poczekalbym z takowa decyzja, potrenuj na tym co masz obchodzenie sie z pajakami, na podziemnego masz jeszcze czas, ale skoro bardzo chcesz to mysle ze Hysterocrates hercules bedzie odpowiedni, choc nie maly i nie najladniejszy to nie jest az taki grozny jak Haplopelmy. to tylko moje zdanie
-
-
choc nie mam jeszcze zadnego doswiadczenia z podziemnymi to wiem ze kiedys nabede takowego - i bedzie to c. crawshayi - jakos fajowy wg mnie on jest =]
-
zgadzam sie z Cizarem żadnej Haplopelmy nie kupuj na początek najlepiej to H.gigas lub Herkulesa co prawda tego drugiego nie mam i go nie widziałem ale napewno gigas
-
Hysterocrates i Haplopelma maja jad o podobnej sile i podobne charaktery. Mozesz sobie kupic z podziemnych to, na co masz ochote. Trzeba kiedys zaczac w koncu od czegos...
Uprawnienia umieszczania postów