Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: jakiego mi proponuecie

OmeN
    Guest

Re: jakiego mi proponuecie

frydrych1 polecam Ci Brachypelme Albopilosum lub Brachypelme Smithi są to naprawde spokojne i szybko rosnące pająki, co do Grammostoli Rosea nie polecam gdyż bardzo, bardzo wolno rośnie! Możesz kupić także Brachypelme Boehmei, ale jest to pająk droższy od smithi czy kędziorka, więc proponuje zastanowić się nad tymi dwoma pierwszymi !
    () ()
    (o_o)
    (__|_)o

Awikularia
    Guest

A jak chcesz malego, kolorowego i dosc spokojnego ptasznika, to zastanow sie nad Cyclosternum fasciatum.

Lukaszs
    Guest

Ja bym zaproponowal nadrzewniaka jakas Avikularie:
    1.dosc male
    2.malo grozne
    3.zarloczne
    4.fajna pajeczynka
    5.szybkie

pozdro

SDY
    Guest

No podobniez topik ma najmocniejszy jad z polskich pajeczakow (tych na wolnosci, nie w terrariach:P)

cyclosternum
    Guest

Cyclosternum fasciatum fajne małe kolorowe tanie
    chroma tez fajna...
    Brachypelma emilia fajne...
    Brachypelma vagans fajne...
    Brachypelma bohemi bardzo fajne...
    avicularie fajne...
    poszukaj zdjęc w necie i zobacz jaki pajączek ci sie najbardziej podoba i se tego kup

dr1zzt
    Guest

Fajniutki, grubiutki, z dobrym apetytem, ze slabym jadem i latwy w hodowli .. Nhandu coloratovillosus
    Dorosle w/g mnie to jedne z najladniejszych pajaczkow... Takie puchate kule

soltys_szczecin
    Guest

a ja dalej obstaje przy geniculacie - zanim urosnie to pewnie jego ,,apetyt" na pajaki zmieni sie na te większe gatunki .... i wtedy będzie miał wyrośnietego, pięknego i zarłocznego pająka, noi grubego hehe. Pozatym jest on dosc tani i łatwo dostępny - non stop ktos sprzedaje na allegro =]. Bierz Genię ^_^

Pigmej
    Guest

Grammostola Rosea jest naprawde niezła to mój pierwszy ptasznik mam ją półtora roku i wporzo , wcześniej chodowałem małe pajączki np: krzyżaki . Z tym że Grammostola przeszła przez ten czas tylko jedną wylinkę. Jest ruchliwa i jej zachowania są fascynujące........

frydrych1
    Guest

normalnie to chyba rekord odpowiedzi ale za wszystkie bardzo dziekuje i wybiore chyba kedziora.

Uprawnienia umieszczania postów