Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Linienie bokiem - dokumentacja foto (7klatek)

Samael_
    Guest

Re: Linienie bokiem - dokumentacja foto (7klatek)

Szkoda,ze nie mam "cyfry" :\ tez bym zrobil cos podobnego.|Moj B.smithi linial w bardzo nietypowy sposob - w pozycji "normalnej".Pierwszy raz widzialem cos takiego.Wczesniej widzialem jak moja irminia liniala "wiszac"na pajeczynie.Najciekawsze bylo to,ze konczac wychodzic trafila idealnie z wysokoscia i koncowka odnozy wychodzila a karapaks "ladowal" juz na miekkim torfie.Pozdrawiam

morda
    Guest

Ja już tak miałem całą masę pająków. Crawshayiowi zdarzyło się tak linieć dwa razy pod rząd. Zyje i ma się dobrze do teraz.

jw73
    Guest

Niesamowita dokumentacja naukowa !!!

Foxtrott
    Guest

jedne z najwartościowszych fotek wylinki jakie widziałem, gratulacje!!!

x ray
    Guest

.......tak , nieżle ujęte fotki sytuacyjne .........mozna powiedzieć wzorcowe ,super ostrość , nadaje się na obrazkową instrukcję wylinki do FAQ............mistrzostwo

Dark Raptor
    Guest

Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie. Mam nadzieję, że foty przydadzą się, by pokazać początkującym jak wygląda proces linienia.
    Jeśli byłaby możliwość umieszczenia ich w FAQ na tej stronie lub czymś podobnym, to chętnie je udostępnię.

PS. Ptasznik z fotek już ładnie ściemniał i nie wykazuje "anarchistycznego" nastawienia względem powierzchni Ziemi. No i najbardziej żałuję, że nie będę miał już aparatu jak linieć będzie mój regalis :-/

Zibi
    Guest

Hehe, moja A.geniculata liniala na stojaca, a byl to jeden z moich pierwszych pajaczkow, niezle sie nastrachalem

ROCES
    Guest

nie napisze nic nowego. Ladne i dobrze zrobione zdjecia. z tego co zrozumialem zamiesciles tu tylko kilka fotek z tej wylinki uzupelnil o reszte

SDY
    Guest

to ja tez sobie ponabijam... Fajne fotki, naprawde zajebieszcze. A kedziorowi nic nie bedze. Moje tez tak robily i zyja. Nie sadziecie ze mogl liniec na boku bo mial troszke za malo miejsca zeby to zrobic na plecach?? Pojemniczek to pissbox?

soltys_szczecin
    Guest

nawet widać delikatny dywanik z pajęczyny pod kędziuszkiem

Uprawnienia umieszczania postów