Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Brachypelma boehmei+Grammostola pulchra

crocodyll
    Guest

Brachypelma boehmei+Grammostola pulchra

Mam pytanie do chodowców,co myślicie o dopuszczeniu samiczki B.boehmei i samca G.pulchra(jestem akurat w posiadaniu takowych)???Czy ktoś już czegoś takiego próbował???Co z tego może wyjść???

ps.Wiem że hybrydy to nie jest dobry pomysł ,ale może jednak warto by zaryzykować,dlatego chcę się poradzić Was???I tak pewnie zakupię samczyka B.boehmei.

marianex
    Guest

Re: Brachypelma boehmei+Grammostola pulchra

absolutne NIE dla hybryd , co do hybryd naturalnych to nie mam zastrzezen ale po co zasmiecac ,,rynek`` pajakami bez zadnej wartosciowej krwi (krzyzówki = zły pomysł)

Foxtrott
    Guest

wg mnie nic nie wyjdzie bo to odmienne rodziny. nawet nie próbuj, bo to bardzo sły pomysł. tu masz nawiązanie do temtu hybryd http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=56216&t=56216

Awikularia
    Guest

Hmm, taka hybryda nie jest mozliwa. Gdzie Rzym, gdzie Krym...

Koc
    Guest

Nie rozumiem dlaczego ludzie chcą krzyżować wszystko co mają. Ciekawe co ktoś jeszcze wymyśli.

crocodyll
    Guest

Dzięki W takim razie szukam już samca B.boehmei Może ktoś ma w ofercie???

morda
    Guest

A niech wrzuci samca do samicy - jak jedno zje drugiego będzie kolejna polewa na Forum....

bachus
    Guest

ZŁOTY CYTAT:"Czemu mój kędziorek nie chce jeść?"
    a może lepiej
    ZŁOTY CYTAT:"co myślicie o dopuszczeniu samiczki B.boehmei i samca G.pulchra?"

Grafio
    Guest

Samica Boehmei najprawdopodobnie zabiłaby samca Pulchra, krzyżówka pewnie by się nie udała a utworzenie hybrydy to zły pomysł (ciekawe jak by wyglądała ta hybryda)!!

soltys_szczecin
    Guest

heh - czego sie spodziewales w odpowiedziach ?? wystarczy spojrzec na inne posty i co widac ?? odpowiedzi na najprostze pytania przeradzają sie w pole do popisu docinkowosci ,,fachowcow" i prawda jest taka ze nie mozna sie zbyt wiele tu od nich dowiedziec najczesciej ... bo jedyne co piszą to FAQ albo jestes głupi itd itp

Uprawnienia umieszczania postów