-
Temperatura ,a może przypadek...
Chciałbym zaznaczyc ze ktoś kiedys poruszał ten temat. Ale myśle ze est godny uwagi.
Kilka dni temu zamówilem dwa kędziorki ,oczywiscie przyszły do mnie poczta(wczoraj),wiec były narazone na dosyc niska temp. ale wszystko z nimi ok. Tyko zdziwło mnie to ze dziś oba przeszły wylinke w tym samym momencie. Czy to spadki temp przyczynily sie do tego? cZy to tlyko przypadek?. pozdrawiam...
-
Re: Temperatura ,a może przypadek...
Mysle,ze to zbieg okolicznosci.Ja ostatnio kupilem b. albopilosum i b. vagans - przeszly wylinki w tym samym dniu,prawie rownoczesnie
-
Temat ten poruszal ostatnio Werni....coz ja tez nie sadze by pajaki poprzez szok termiczy linialy szybciej...chociaz w Swietochlowicach kupilem Ceratogyrusa L7 i po przywiezieniu go z gieldy 2 dni pozniej przeszedl wylinke ale to raczej zbieg okolicznosci) .Pozdro
-
teżto zauważyłem i to nie tylko u pajaczków
jak zamówie świerszcze z zoologa to on je z gieldy przywozi i troche marzną, kiedy je przyniose d domu to odrazu kilka zaczyna przechodzićwylinki myśle ze to moze miećjakiśwpływ na linienie tylko jaki ktoś ma jakieśpomyśły sugestie ;] ??
-
ten temat byl poruszany kilka postow nizej poszukaj sobie.
Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów