-
Pytania dwa
Pierwsze
Posiadam kędzirka ma on 2,5 cm długości bez kończyn. Która to może być wylinka???
Drugie
Moje pająki mają przez cały dzień i cześc nocy zapewnioną temperatuę około 25 stopni. Jednak nad ranem, temperatura spada do około 15-17 stopni. Może to trwać około 3-4 godzin. Oczywiście zaraz dogrzewam im lampką. Jednak czy moze im coś grozić??? Chodzi mi główne o małe egzemplarze.
-
Re: Pytania dwa
2.nie jest to wskazane bo 8-10st.C to już duże wahania. w piwnicy trzymasz zwierzaki??? polecam przewód grzewczy i termostat. wydatek, który się opłaci
-
-
chodziło mu o dlugosc glowotlowia zapewne ... :/
-
Zgadza sie, chodzi tu oczywiście o długość głowotłowia
-
-
NIe nie trzymam pajaków w piwnicy. Mieszkam w domu jednorodzinnym. Teraz jest zima pali sie cały dzień ale wybacz trudno palićw nocy jak wszyscy śpia. Nad ranem zawsze jest zimniej. Więc z tąd moje pytanie
-
Wrzuć wszystkie małe do jakiegoś zbiorczego pojemniczka, to wahania temperatury będą nieco mniejsze. Ponadto tak jak mówił Foxtrott - zainwestuj w przewód i termostat. Prędzej czy później i tak byś go pewnie kupił.
-
ja mam sporo małych pudełek w jednym wiekszym terrarium ogrzewanym przewodem 25W połączonym z termostatem. nic więcej do szczęścia nie trzeba
-
Ja rowniez mieszkam w jednorodzinnym domu i mam podobny problem z temperatura, ale caly czas dogrzewam pajaka lampka. Jak do tej pory ma sie dobrze
Uprawnienia umieszczania postów