Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: odwlok poecilotherii

Awikularia
    Guest

Re: odwlok poecilotherii

P. ornata rzadko kiedy ma 150 mlodych w kokonie, tak wiec "setki" to nie sa.

Ziu, mysle, ze ta samiczka po prostu tak wyglada. Nie zwrocilabym na to uwagi, gdybys nie napisal w temacie i poscie, o jaki problem chodzi.

ziu
    Guest

tez mysle ze nie ma sie czym przejmowac ;-) i to potwierdzacie, dzieki za odp.

Pozdrawiam.

soltys_szczecin
    Guest

chodziło mi ogolnie o ptaszniki - wiekszosc z nich rodzi sie w towarzystwie setek braci i siostr

GALN
    Guest

sołtys jeśli byś miał setki kędziorków to miałbyś małe problemy ale po jakimś czasie i za odpowiednią cenę rozeszły by się wszystkie.Co do ornaty to z 2000 tysiącami nie było by problemu po drobnym upuście cenowym hihihihi

Jak widzisz nie jest sztuką się pozbyć pająków ale je rozmnożyć.

ziu
    Guest

dziwne tez jest to ze ta siwota dziwnie jak by odbarwia ostatnia czesc ornamentu.

GALN
    Guest

ziu zamiast się zastanawiać mogłeś popaczeć na inne oranty mają te same lekko blaknące zabarwienie na koncu odwłoka i było by po problemie jeden przykład

ziu
    Guest

o Galn dzieki ;] myslisz ze nie patrzylem ;] patrzylem na duzo zdjec przed napisaniem a na tarantulas.ru nie luknalem dzieki za ten przyklad.

Pozdrawiam.

GALN
    Guest

ziu jak będziesz szukał fotek jakiegoś pajączka to wystarczy google.pl wpisać nazwę szukaj potem wcisnąć grafika i troszkę zdjęć znajdzie od koloru do wyboru hihihi

ziu
    Guest

wiem wiem ;] mowie ze duzo mialem, ale to widac na wszystkich poecilotheriach na tarantulas.ru.

Pzdr

Uprawnienia umieszczania postów