Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: karmienie kędziora

wolf
    Guest

karmienie kędziora

mam kędziora L2 i karmię go tylko patyczakami rogatymi i larwami drewnojada naprzemian. Czy to wystarczy? Nie chciałbym szkodzić jego zdrowiu bo to mój pierwszy pająk i bardzo mi na nim zależy. Ma już nawet imię.

Samael_
    Guest

Re: karmienie kędziora

"mam kędziora L2 i karmię go tylko patyczakami rogatymi i larwami drewnojada naprzemian."

Karmisz pajak po 2 wylince larwami drewnojada ??!! Musisz mi sprzedac patent jak Ty to robisz <lol>.Moze chodzilo Ci o larwy macznika ??

ironkapela
    Guest

Jezu!!! Czy Ty wiesz co mowisz?? Kedziory L2 ledwo radza sobie z bialymi robakami, a co Ty pieprzysz o patyczakach albo larwach drewnojada. Wez ziomus przeczytaj FAQ bo ryjesz mnie niesamowicie. Nara

wolf
    Guest

ŚWIEŻO WYKLUTE. Bardzo mu smakują. Radzi sobie bez problemów.

kashex
    Guest

hehe drewnojad by go zjadl raczej hmmm drewnojady daje pajaka powyzej L6 no czasami murinusowi L5 ale kędziorowi L2 hmmm raczej to nie sa drewnojady bo by byla teksańńska masakra pila motorowa (oczywiscie kędziora)

Dark Raptor
    Guest

Wystarczy, że weźmie młode larwy drewnojada. Są mniej więcej jak młode larwy mącznika

wolf
    Guest

DZięki za wsparcie Dark Raptor. Już zacząłem sie czuć dziwnie nieswojo.

Samael_
    Guest

"Kedziory L2 ledwo radza sobie z bialymi robakami"

Eeee troche nie prawda...moje wsowaja maczniaki wieksze od siebie...oczywiscie lekko "splaszczonymi" od strony glowy .Wczoraj jeden nawet uciekal z maczniakiem trosszke dluzszym od siebie do kryjowki gdy sie przestraszyl.

Wolf jak duze sa drewnojady po wykluciu ?? Nie mialem okazji widziec,widzialem tylko te ktore sa w sprzedazy i dlatego sie troche zdziwilem :]

kashex
    Guest

To sa mlde drewnojady bo wiesz jeden przymiotnik zmienia obraz rzeczy , narazie mustyka bedziie wiekszy kup mu swierszcze

wolf
    Guest

Są wielkości ok. 1 cm.

Uprawnienia umieszczania postów