-
Re: Jedno terrarium dla kilku pajakow?
http://nuggg.fm.interia.pl/Pict0004.JPG
Dzielone terraryjko jest calkiem ok, zwlaszcza dla mniejszych pajaczkow tak wyglada mieszkanie Vagansa (po lewej) i Kedziorka (obok - link wyzej) nie mam problemow z jego obsluga. A zostalo zrobione ze starego akwarium nie chcialo mi sie dobrze ciac szklo to nie kombinowalem, zrobilem przegrode i pokrywki i nie jest zle
-
To jest terrarium? Szkoda ze sie nie wysliles chociaz troche...
-
A co mialem im klime zainstalowac i zestaw kina ? co czlowieku rozumiesz pod tekstem wysilic? fakt ze sa rozne gusta, ale jak ludzie trzymaja wlochacze w sloikach czy butlach to Twoim zdaniem tez sie powinni wysilic bardziej ? trzyma sie w tym co sie posiada. I nie podawalem tego linka z powodu chwalenia czy oceny bo od tego jest dzial ZDJECIA, a jak ktos sie pyta to sie przewaznie odpowiada na posty, wiec przedstawiam mu argument ze da sie trzymac bez problemow kilka osobnikow w jednym podzielonym terrarium, i na przyszlosc to Ty sie wysil bardziej nad zrozumieniem tematyki postu. POZDRAWIAM
-
Ja tez mam podzielone terraria - dokladnie dwa - i nie mam z nimi zadnych problemow...
Uprawnienia umieszczania postów