Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Dlaczego tak dlugo??

qufello
    Guest

Re: Dlaczego tak dlugo??

Mam nadzieje dzieki za uspokojenie, tylko pytanie - dlugo tak moze bez zarcia?? on taki malutki bezbronny :P

PS aha zrobilem dziurke wrazie czego zeby zobaczyc reakcje, to zacerowal ja po jakies godzince

Awikularia
    Guest

Pajak, nawet maly, bez zarcia wytrzyma o wiele dluzej, nizby sie moglo wydawac...

qufello
    Guest

Dobra dzieki sliczne - jak tylko wylinieje napisze

qufello
    Guest

Jednak wylinial przed wczoraj - tylko jest jeden problem ma bardzo bardzo chudy odwlok, po za tym nie chce jesc i ciagle zakleja dziurke od swojego gniazda... :/

Awikularia
    Guest

To jest jak najzupelniej normalne. Nie oczekuj, ze po linieniu pajak bedzie wygladal tak, jakby zjadl przed chwila sporego szczura...

qufello
    Guest

a dlaczego nic nie je?? pierwszy raz mam taki przypadek ze po wylince nic nie chce jesc, po za tym zawsze miala wilczy apetyt , a teraz kiszka zupelnie nic nie chce jesc.

Awikularia
    Guest

O jezu, minela 3 dni od wylinki, a ty juz zapodajesz mu zarcie??? Idz na operacje zoladka, a dwa dni pozniej wpiernicz kurczaka z rozna z frytkami :/

qufello
    Guest

Pajak wlasnie zaczal wychodzic z norki i w koncu zjadl swojego pierwszego chrzaszcza wiec juz nie ma sie o co martwic troche trzeba bylo czekac

Uprawnienia umieszczania postów