Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Dlaczego tak dlugo??

qufello
    Guest

Dlaczego tak dlugo??

Moja cambri.. przechodzi wylinke, ale ponad 5tygodni i nie moze zrzucic skory?? o co tu chodzi ,specjalnie podnioslem temperature i wilgotnosc zeby jej pomoc ale dalej nic.
    Prosze o pomoc

PS moja cambri L5 jak tylko jeszce byla w pudelku na mocz, zakleila calkowicie wyjscie z gniazda to ja skorzystalem z okazji ze przenioslem ja z calym pudelecziem do malego faunaboxu... aha zyje - bo sprawdzalem

Foxtrott
    Guest

Re: Dlaczego tak dlugo??

nieczaję... lezy pięć tygodni na plecach??

Samael_
    Guest

qufello napisał(a):
    > Moja cambri.. przechodzi wylinke, ale ponad 5tygodni i nie moze
    > zrzucic skory??

Troche nie rozumiem,ale wydaje mi sie ,ze to pomylka

Moim zdaniem zbyt pozno ja przenisles.Powinienes przeniesc ja po wylince .Teraz prawdopodobnie nie zrzuca wylinki gdyz przeniosles ja w nowe miejsce - musi sie zaaklimatyzowac.Pewnosci nie mam,ale tak mi sie wydaje.

Mefisto
    Guest

Myślę, ze chodziło mu o to, że od 5 tyg. siedzi zamknięty w norce. Jeśli tak to...... oczywiście FAQ a później archiwum.

WojtekRzeszow
    Guest

Mi kiedys kedzierzawy zaczal wylinke i pozniej nie mogl odczepic tego co zrzucil i tak wlukl to za soba dzien, az postanowilem go przeniesc i sam pomoglem mu oderwac stara wylinke i do tej pory dobrze sie ma

qufello
    Guest

Chodzi wlasnie o to ze jakies 5 tygodni temu zakleila wejscia do swojej norki, moim zdaniem jest to oznaka ze ma zamiar przchodzic wylinke , siedzi tam zamknieta juz od 5 tygodni i nic...

a jak tylko zakleila wyjscie cale z pojemnika no to ja wlozylem cale zaklejone siecią pudeleczko do faunaboxu

Awikularia
    Guest

To ze pajak siedzi zamurowany, nie oznacza ze to wylinka. Moze tak posiedziec jeszcze kolejne 5 tygodni.... Co za problem zrobic dziure i zajrzec? pajak od tego nie padnie...

qufello
    Guest

ja i tak go widze bo tamto pudelko jest przezroczyste, chodzi sobie tam normalnie bez problemu i dlatego troche mnie to martwi ze tak dlugo juz tam jest ( a byl bardzo zarloczny i nagle mu sie odwidzialo i sie zamurowal?? :/ )

Awikularia
    Guest

Nic mu nie jest, zostaw go w spokoju i przestan sie zamartwiac.

Lazer302
    Guest

Spokojnie. Mój też nie chciał ściąnąć , ale po jakimś czasie pięknie ją ściągną.

Uprawnienia umieszczania postów