Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Co ten pająk wyprawia!!!

Mieszany widok

sopran
    Guest

Co ten pająk wyprawia!!!

Mam A.geniculate od półtora miesiąca i przez ten czas pająk zachowywał się raczej cały czas tak samo tzn. nie kopał i nie schował sie do kryjówki nawet raz. Ostatnio patrze do tej mojej Geńki (L10) a ona po raz pierwszy siedzi w kokosie i prawie w ogóle z niego nie wychodzi i całe terra przekopane(wygląda jakby jakieś tornado przeszło).
    Czy to, że tak nagle spodopał jej sie ten kokos z którego ma kryjówkę i że kopie w włóknie może być oznaką zbliżającej sie wylinki? I jak długo może sie tak "przygotowywać" zanim będzie wylinka?
    Pozdrawiam

Awikularia
    Guest

Re: Co ten pająk wyprawia!!!

Nie jest to oznaka zblizania sie do linienia. Po prostu zaczal sobie kopac....

madOx
    Guest

NIe musi to byc od razu oznaka wylinki. Pewnie jej sie tak zachcialo i koniec

chrzanu
    Guest

Kopie bo mu tak mu się zachciało, tak samo jak tobie siedzenie przy kompie, a na przyszłość polecam "szukaj" i FAQ - punkt 23

Vagansmen
    Guest

Moja vaganska też dzisiaj w nocy zalepiła jedno z dwóch wejść do jaskini torfem i siecią. Ale do wylinki jeszcze chyba będę musiał poczekać, bo jeszcze jej odwłok nie ściemniał

morda
    Guest

Wielkie samice często sobie kopią (przekopują co się da). Normlaka...

Uprawnienia umieszczania postów