Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Pogięty kot:(

ketnip
    Guest

Re: Pogięty kot:(

wiesz TOXYN, a wygląda tak nie pozornie.... heheh

Nazar
    Guest

nie jestes pierwszy ktoremu kot zrobil sieczke... NIE NAWIDZE KOTÓW!!!

boas
    Guest

Stary, wiem o czym mówisz! Moja robi to samo, często lubi sobie pomagać jeszcze pazurami!

boas
    Guest

Nie wiem co masz do kotów! Przecież to bardzo fajne zwierzaki, a że są bardzo ciekawskie, cóż taka ich kocia natura.

TOXYN
    Guest

Mimo że mam teraz blizny na prawej ręce(takie 3 rysy na 4cm długie na nadgarstku) to i tak uwielbiam koty i raczej nigdy nie przestanę ich lubić są to super zwierzątka czasem się trafi taki jak mój ale i tak mimo że gryzie i drapie jest kochany:]

soltys_szczecin
    Guest

moj kot uwielbia badac pojemniki z moimi malymi ptasznikami - trąca je łapami i przestawia - raz zrzucił pojemnik na mocz na glebe i zaczął go turlac ale mu szybko zabrałem. Na dodatek skacze na klamki i otwiera sobie drzwi wiec musiałęm je przekrecic o 90 stopni i teraz nie moze ich otwierac ]:-> .. wygląda to dziwnie, wszyscy przychodzący do mnie patrzą na to i są zaskoczeni o_O ale działa

andrzej450
    Guest

moj kot tez otwiera dzwi, nawet kiedys majstrowal przy zamku jak przez przypadek zostal zamkniety na korytazu. Ale mniejsza o to... najbardziej lubi polowac na duze ssaki takie jak np. ludzie, natomiast mniejsze zwierz. nie interesuja go. Kiedys kupilem mu myszke zeby cos zapolowal ale nie zwracal na nia uwagi powachal i uznal za przedmiot. Na tej podst. moge sadzic ze nie wezmie sie za pajaka, ale cholera wie??? a jak sie wezmie za dorosla parahybane ktora bede mial juz niedlugo??? to go uzre i po kotku((.
    >>>Sam jej raczej nie wyjmie z terra ale jak ona wyjdzie... czy parahybana otworzy przesuwane drzwiczki od terra??? czym to zabezpieczyc?

Uprawnienia umieszczania postów