Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Nagła śmierć smithi

Baku
    Guest

Re: Nagła śmierć smithi

i widzisz :P:P popsułeś pająka :P i mało co niewyłapałeś od osiedlowych zgredów za poprzednie pytanie :P :P , a nie lepiej było sie na prv zapytać :P:P:P

a z drugiej strony ty masz coś z tymi vagansami :P zostaw je bo to głupie stwory :P a dotego problemy z nimi są ( losżulosdelsalamanderos) :P:P

weź sie za jakieś fajne pajączki !! jak chcesz moge ci pare samców do podchodowania dać :P ale jak dojzeją wracają do mnie :P:P:P

Baku
    Guest

aj to smithi nie vagans :P - juz mi sie na muzg to zuciło :P:P:P

Awikularia
    Guest

Plesn odwlokowca? A coz to takiego????????

miodek112
    Guest

Ja natomiast kupiłem dwie sztuki smithi L1 i co się stało? Jedem w tej chwili jest L4 i czuje się dobrze, a drugi od początku prubował zżucić wylinkę przez ok.3 miesiące lecz się nie udawało.Któregośdnia wracałem ze szkoły, zaglądałem do pudełeczka aż wkońcu przyłapałem go jak leżał na pleckach z pomarszczonym pancerzykiem na odwłoku. Myślę sobie, że nareszcie mu się uda zżucić wylinkę. Leżał tak przez trzy dni i nic. Padł będąc L1.

x ray
    Guest

......hm .........no własnie czytałem i sie sam zastanawiam............ co to za choroba współczesnej cywilizacji ?.. ciekawa sprawa :P

Art82
    Guest

ja miałem tak samo ale mój smithi był jz po 9 wylince wszystko miał ok jedzenie wilgotnośc i padł sam z siebie nie mam pojecia dlaczego a miałem go od L3

poprostu padła ;(

Uprawnienia umieszczania postów