Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: BOJE SIĘ !!

Mieszany widok

SHERON
    Guest

BOJE SIĘ !!

Mam pytanko czy jesli muj Brachypelma Boehmei w nocy ma tak około 21 stopni a w dzień koło 24-25 stopni. Czy taką temperatura moze być przyczyną nie przechodzenia wylinki (jest to L2) wiec wylinka powinna nastąpić dość szybko po około 3-4 tygodniach a mineło już koło 6 tygodni a pajączek jest bardzo mało ruchliwy. Nie odwołujcie mnie to FAQ bo byłem i czytałem że ten gatunek jest mało ruchliwy ale to chyba lekka przesada od 3 dni w jednym miejscu dla małych pajączków ktore raczej sa bardziej aktywne niż stare osobniki??ZA jaką kolwiek pomoc dziekuje

maze
    Guest

Re: BOJE SIĘ !!

nie jest to przesada..... moje maja wyzsza temperature i tez tyle u boehmei czekalem wiecej nawet niz ty
    FAQ :P:P:P

Mefisto
    Guest

To nie jest kobieta, żeby przechodził okres regularnie co miesiąc.

FAQ

Grażynka
    Guest

temperatura Ok. a do tego za pajak nie linieje regularnie to musisz sie przezwyczaić, tyle razy bylo juz o tym na forum

madOx
    Guest

Oprocz FAQ sa jeszcze zasoby archwium!!!!!!!!!!!!!

AC DC
    Guest

czy normalnie was takie posty nie wkurzaja!!!!!!!!!!!

przeczytaj sobie FAQ koleś i archiwum tez od czegoś jest!!!!!!!!!!

niektórzy sa kompletnymi de..........mi i czekaja tylko aż ktoś im "talerz pod nos podsunie" a nie chce im sie wogóle szukać!!!!!!!!

mój kędzior L4 którego kupiłem na giełdzie w Świętochłowicach 2.10.2004 nie miał wylinki przez 2 miechy ,aż do dziś jeszcze czekam a powinien mieć jutro albo dzis w nocy.

i normalnie sie bardzo o niego martwię:P łeee bo juz dawno powinien mieć wylinke ,cos złego pewnie się z nim dzieje ;( <LOL>

dreadknight
    Guest

Do AC DC !!!!

Gościu chcesz ponabijać postów przez gówno warte wypowiedzi????!!!!!!!!!!
    Chłopak sie zapytał no i co z tego ???????
    Jak Ci nie pasuje to nie czytaj i się nie udzielaj!!!!!!!!!!!!!!!!

dreadknight
    Guest

To są wylinki mich boehmei. Najpierw trzymane w temp około 23 stopnie w dzień i 21 w nocy potem było lato to sami wieciejak jest a teraz w temp 26 dzień 22 noc

2L-29dni,
    3L-28dni,
    4L-43dni,
    5L-37dni,
    6L-65dni,
    7L-40dni

i teraz drugi:

2L-33 dni,
    3L-39 dni,
    4L- 44dni,
    5L-44dni,
    6L-62 dni,
    7L - 36dni

maze
    Guest

Re: Do AC DC !!!!

AC DC ma racje...... a poza tym to czemu czepiliscie sie tak nabijania postow?? kazdy teraz pisze ze ktos chce nabic posty :/ ... zaraz ktos mi pewnie napisze ze moja wypowiedz nie jest warta i nabijam ...

dreadknight
    Guest

Re: Do AC DC !!!!

Daj spokuj już sobie to z AC DC wyjaśniliśmy i jest git
    A propo nie nabijaj postów

Uprawnienia umieszczania postów