Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: BOJE SIĘ !!

bachus
    Guest

Re: BOJE SIĘ !!

Ja tam myślę, że będzie po 112 dniach, 3 godzinach i 12 minutach, pewnie wypadnie gdzieś koło północy, odwłokiem do księżyca.

Gościu nie ma regół, każdy pająk linieje kiedy przyjdzie na niego czas i kiedy ma odpowiednie ku temu warunki. I nikt ci nie powie kiedy.

Awikularia
    Guest

Tyler, moja samica B. boehmei w podobnym wieku wyliniala po 13 miesiacach. Wiec te twoje 100 dni to malo .

inux
    Guest

brachypelmy takie jak bohemej/emila tak maja, mlode osobniki bardzo wolno rosna . a pozatym zalezy wszystko od charakteru moze sie obrazil na ciebie ? przypomnij osbie co ostatnio do niego mowiles ? :P

KoReXoN
    Guest

Mowie wszystkim którzy porószają temat nabijania postów, że to co wy gadacie jest żałosne. To świadczy tylko o tym, że sami robicie wszystko żeby mieć ich jak najwięcej. Czy to o czym kolwiek świadczy? Ja pier.... zawsze się trafi jakiś bencwał, co z takimi argumentami wyjeżdża

I co też sobie nabiłem ?> och tam mam już190 teraz jestem fajniejszy o ponad 0.5%??

SHERON
    Guest

wszystko pamietam
    powiedziałem mu ty chamie czemu nie jesz ??To pewnie dla tego !!

SHERON
    Guest

A tak szczerze to podsumowując wszystko to sądz że ludzie o bardzo duzym doswiadczeniu dużo chetniej radzą niż ci o mniejszym którzy się wymądrzają jak by wszystke rozumy pozjadali !!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH SPOKO

TylerPL
    Guest

inux - ostanio mówiłem do niej: "nie wyczesuj włosków bo będziesz miała łysą dupe!", ale i tak się nie chciała słuchać...

Uprawnienia umieszczania postów