Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: BOJE SIĘ !!

ketnip
    Guest

Re: BOJE SIĘ !!

dreadknight - jak narazie to ty chyba nabijasz sobie postow, AC DC popieram !!!!!!

Bullet
    Guest

Witam!!! Wydaje mi się że nie powinno mieć to aż tak wilkiego znaczenia ja sojego pupila też trzymam gdzieś w takiej temp. jak Ty. A wylinka zawsze może sie opóznić

maze
    Guest

Re: Do AC DC !!!!

odpisujac mi tak niewartosciowo tez sobie nabiles :P:P

AC DC
    Guest

od AC DC !!!!!!!

jeśli chodzi o odpowiedź na zadane pytanie przez SHERON'na to napisałem mu że moja brachypelma albopilosum nie ma wylinki aż do dziś(od 2 miesiecy) ale będzie miała może w nocy albo jutro.

Wiec na jego pytanie odpowiedziałem.

ale najpierw skrytykowałem (zreszta nie tylko ja go odsyłałem do FAQ I ARCHIWUM)takie osoby na tym forum co zadają pytania ,na które już setki razy były odpowiedzi!!!!!!!!!!!
    widocznie nie chce im się skorzystać z opcji SZUKAJ ,tak jak mi!!!!!!a po to ta opcja jest,
    więc postów sobie nie nabijam bo mnie takie coś nie rajcuje!!!!

a sprawa między mną a dreadknight'em już została wyjaśniona!!!

i dziękuje tym,którzy na tym forum mnie popierają bo przecież nie tylko mnie wkurza jak ktoś zadaje tysięczny raz to samo pytanie a wystarczy kilka tematów niżej sprawdzić

POZDRAWIAM
    AC DC

Lazer302
    Guest

Nie . Ta temperatura jest dobra . To może być problem wilgotność , ale bardziej to dla tego gatunku jest normalne.

Atrax Robustus
    Guest

Ty sie przejmujesz, ze pajak sie nie rusza 3 dni?
    Moj sie nie rusza 2 miesiace
    Wiem, ze zyje tylko dlatego, ze czasem odwrocony jest w strone szyby, czasem w strone konara (chyba, ze jednak nie zyje i go zra roztocza :>).
    Ale raczej uwazam, ze zyje i ma sie dobrze

SHERON
    Guest

Wielki dzieki za niektóre porady szczegulnie dreadknighta. Ale też mnie to zastanawia bo muj Smitek przechodzi regularnie 4 kedziorki też mają ok a boehmei jakoś sie opira :]

TylerPL
    Guest

Ja tylko dodam że moją Boehmei kupiłem pod koniec sierpnia i do tej pory nie przeszła u mnie wylinki... Jest teraz L9-10. Tak więc nie przechodzi wylinki już ponad 103 dni! I czy ktoś wie czy ta wylinka będzie na dniach, czy jeszcze poczekam...? Pytam tak apropos tematu, chociaż pewnie ktoś mnie zjedzie tek jak tego kolesia co założył temat...

maze
    Guest

glupie pytanie....
    "czy wylinka bedzie na dniach??" - to powinienes wiedziec ty...

dreadknight
    Guest

dużo zależy od temperatury.
    to widać po zachowaniu jak nie przyjmuje pokarmu i jest mało ruchliwy to możesz mieć nadzieje ze niedługo to nastąpi.

Uprawnienia umieszczania postów