-
BOJE SIĘ !!
Mam pytanko czy jesli muj Brachypelma Boehmei w nocy ma tak około 21 stopni a w dzień koło 24-25 stopni. Czy taką temperatura moze być przyczyną nie przechodzenia wylinki (jest to L2) wiec wylinka powinna nastąpić dość szybko po około 3-4 tygodniach a mineło już koło 6 tygodni a pajączek jest bardzo mało ruchliwy. Nie odwołujcie mnie to FAQ bo byłem i czytałem że ten gatunek jest mało ruchliwy ale to chyba lekka przesada od 3 dni w jednym miejscu dla małych pajączków ktore raczej sa bardziej aktywne niż stare osobniki??ZA jaką kolwiek pomoc dziekuje
-
Re: BOJE SIĘ !!
nie jest to przesada..... moje maja wyzsza temperature i tez tyle u boehmei czekalem wiecej nawet niz ty
FAQ :P:P:P
-
To nie jest kobieta, żeby przechodził okres regularnie co miesiąc.
FAQ
-
temperatura Ok. a do tego za pajak nie linieje regularnie to musisz sie przezwyczaić, tyle razy bylo juz o tym na forum
-
Oprocz FAQ sa jeszcze zasoby archwium!!!!!!!!!!!!!
-
czy normalnie was takie posty nie wkurzaja!!!!!!!!!!!
przeczytaj sobie FAQ koleś i archiwum tez od czegoś jest!!!!!!!!!!
niektórzy sa kompletnymi de..........mi i czekaja tylko aż ktoś im "talerz pod nos podsunie" a nie chce im sie wogóle szukać!!!!!!!!
mój kędzior L4 którego kupiłem na giełdzie w Świętochłowicach 2.10.2004 nie miał wylinki przez 2 miechy ,aż do dziś jeszcze czekam a powinien mieć jutro albo dzis w nocy.
i normalnie sie bardzo o niego martwię:P łeee bo juz dawno powinien mieć wylinke ,cos złego pewnie się z nim dzieje ;( <LOL>
-
Do AC DC !!!!
Gościu chcesz ponabijać postów przez gówno warte wypowiedzi????!!!!!!!!!!
Chłopak sie zapytał no i co z tego ???????
Jak Ci nie pasuje to nie czytaj i się nie udzielaj!!!!!!!!!!!!!!!!
-
To są wylinki mich boehmei. Najpierw trzymane w temp około 23 stopnie w dzień i 21 w nocy potem było lato to sami wieciejak jest a teraz w temp 26 dzień 22 noc
2L-29dni,
3L-28dni,
4L-43dni,
5L-37dni,
6L-65dni,
7L-40dni
i teraz drugi:
2L-33 dni,
3L-39 dni,
4L- 44dni,
5L-44dni,
6L-62 dni,
7L - 36dni
-
Re: Do AC DC !!!!
AC DC ma racje...... a poza tym to czemu czepiliscie sie tak nabijania postow?? kazdy teraz pisze ze ktos chce nabic posty :/ ... zaraz ktos mi pewnie napisze ze moja wypowiedz nie jest warta i nabijam ...
-
Re: Do AC DC !!!!
Daj spokuj już sobie to z AC DC wyjaśniliśmy i jest git
A propo nie nabijaj postów
Uprawnienia umieszczania postów