Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kedzior mie sie schowal???

Ibqs
    Guest

Kedzior mie sie schowal???

Moze wy mi powiecie:
    Mam kendziora od okolo 3 tygodni a od jakich 5 dni zakopal mi sie pod ziemie i nie wylazi, wiem ze szykuje sie do wylinki gdyz to bedziej jego 2, ale ile on moze siedziec pod ta ziemia. Wiem ze to pajak naziemny a nie podziemny, wiec troszke mnie to dziwi ze siedzi pod ziemi :/
    Doradzcie co robic???

soltys_szczecin
    Guest

Re: Kedzior mie sie schowal???

CZEKAC .... z tego co wyczytalem w FAQ i na postach na forum to normalne zachowanie ... np moje kedziory zalepiły nory jakieim zrobilem z pocietych kawalkow op pudelkach po kliszy torfem i pajęczynom a do tego jeszcze jak unioslem z ciekawosci ich ,,skrytki" to siedzial jeden z nich w norze pod ziemiom ... wiec NIE peniaj . wszystko bedzie gitez =]

xeper
    Guest

heh kędziory to naziemne, ale z reguły siedza w norce pod ziemia, tez tego nei moge zrozumieć ale tak maja młode, nie wiem jak starsze, u mnie starszy jużtak nie wysiaduje

kashex
    Guest

heh moze sidziec dlluuuuuuugooo.... Wszystko jest w archiwum , faqu i opsie gatunku ....

Ibqs
    Guest

thx za info
    Poczytam jeszcze faq

cyclosternum
    Guest

może siedziec nawed kilka miechów
    zostaw go w spokoju jak zgłodnieje to wyjdzie

ir3k
    Guest

Nie martw sie u mnie jest taka sama sytuacja. Mianowicie Kędzior L3 zakopał sie i go ponad miesiąc nie widziałem. Tak widocznie musi być. Warunki ma dobre. Jak zgłodnieje to wyjdzie>Widocznie tak jużmają te pajaki!!!

BOOBO
    Guest

Jesli chodzi o kędziory to one uwielbiaja kopac. Mój miał kiedyś pół doniczki jako kryjówke ale i tak rozkopał w niej dziure. Teraz ma dużą dziure i przesiaduje w niej tylko jak się boji a tak to jest na szybie albo pod żarówką.

Szmitias
    Guest

Mój kedziorek siedział około 2 tygodnie zanim miał wylinke

Pozdrawiam zawsze do usług Szmitias

Norek
    Guest

FAQ

Uprawnienia umieszczania postów