Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Brachypelma Albopilosum - agresor?? :|

pac
    Guest

Re: Brachypelma Albopilosum - agresor?? :|

dokladnie.. gdzies pisalo po angielsku ze sa to "display animals" a nie przytulanki..

ir3k
    Guest

Wiesz pajaki mają dziwną naurę. Mam dwa Kędziorki jeden sie zakopał i go długi czas nie widze??? Drugi znowu łazi jak najęt je co 2 dni i nic sobie z tego nie robi!!! Kumpel ma takiego samego jak te dwa moje to mu całe pudełko przekopał. I wez tu bądz człowieku mądry!!!???

Norek
    Guest

hey
    taki już jest... zdażają sie osobniki spokojne ale teżzdażają sie agresory...
    pozdrawiam
    Norek

xeper
    Guest

Właśnie ja od dawna kocham ptaszniki i nie mam zamiaru ich stresować i ryzykować ich (i moim) zdrowiem podnoszac na ręcę, pisałem wiele razy że nie mam zamiaru

Zainteresowało mnie jego zachowanie, bo zazwyczaj jest sstraasznie poowoolny a tu nagle attack na pędzel Boje sie teraz otwierać terra (żart )

Wszystko już z nim wporzo - od wczoraj sie już przyzwyczaił do nowego domu Wykopał sobie norke i zjadł jedną pinke.

Powiedzcie co zrobić, zeby za każdym razem kiedy go przenosze (np zmiana terra, czy jakieś inne powody) żeby nie wyczesywał włosków, bo mi szkoda go. co raz musze coś zrobić to zaraz trrrrrrr odnóżami. Mój smithi spokojnie dawał sie poganiać i nie pyskował a ten jakiś tak mały a zadziorny..

pozdro for all on forum

soltys_szczecin
    Guest

widocznie taki ma temperament .... heh - no pajaka nei wychowasz tak jak Ci sie podoba ... deal with it =]

Uprawnienia umieszczania postów