Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Jakieś filmy

Vagansmen
    Guest

Jakieś filmy

Kiedyś już to pisałem, jakieś 3 i pół miesiące temu, ale napisze jeszcze raz: znacie jakieś strony z filmami z polowaniami ptaszników do ściągnięcia(nie podawajcie free.boo.pl, bo stamtąd już ściągnąłem i giantspiders, bo tam nie idzie ich ściągnąć).
    Sory jeśli komuś nie spodoba treść tego tematu ale poprostu uwielbiam oglądać polowania ptaszników

BooYaKa
    Guest

Re: Jakieś filmy

To zakładaj dużą hodowlę i obserwuj!Bedzie to lepsze niz filmy i niepowtarzalne.Za każdym razem inaczej

Vagansmen
    Guest

No narazie mam tylko vaganske i dzisiaj mówiłem mamie że myśle nad następnym ptasznikiem(chodziło mi o albopilosum, chyba L1 albo L2). Ale moja mama powiedziała że mam jednego i narazie więcej mi nie pozwoli. W końcu ma sie te 13 lat. Ale w przyszłości, kiedy będe miał kołóo 20 lat, to myśle narazie tak- 5 ptaszników i 1 skorpiona.

BooYaKa
    Guest

Hihih...Moja mama nie zgodziła sie na żadnego pająka,ani na skorpa tym bardziej A mam:
    14 ptaszników
    4 skorpiony
    3 żabki
    larwe rohatyńca
    i 7 jaszczurek
    :P:P:P
    Kwestia dobrych kontaktów

Vagansmen
    Guest

Gratuluje!!!
    Ale moja mama nie da się za żadne skarby przekonać(ciekawe czemu, kiedy się dowiedziała że mam ptasznika w domu to panikowała że do domu nie wejdzie, a teraz nawet polubiła moją vaganske)
    Za to niedługo będę miał w pokoju nowe meble i zaproponowałem mojej mamie żeby kupić dla vaganski nowe terra zamiast tego które jest teraz bo ma one wymiary 64 x 24 x 30 (dł/szer/wys) i uważa to za dobry pomysł

BooYaKa
    Guest

Takie terra troche za duże dla vagansa,Gdybyś przedzielił je na pól to by było super terra dla 2 ptaszników

PMajdan
    Guest

Sam jestes za duzy. Czemu ma trzymac doroslego pajaka w "pudełku"? Duze terarrium tez jest extra, - tak samo jak z akwarium - chodzi tez o wyglad - to tak jaby wycinek naturalnego srodowiska - a nie 4 szyby i podloze.

soltys_szczecin
    Guest

czyli nikt wiecej nie zna stronek z filmami ??

BooYaKa
    Guest

Czy chcesz zobaczyc moje terra dla vagansa???Ma wymiary 20/20/20,ma nie tylko podłoże,ale i kryjówke,roślinę,mech i tło wykonane z atlasy i kory.Pająk czuje się tam bardzo dobrze i wcale nie musi mieć wiecej miejsca żeby czuć się lepiej

soltys_szczecin
    Guest

a wogole do ilu cm dorasta vagans ( glowo tłow ) bo w opisie gatunkow jest napisane 10-12 cm samica ( ale nie jest napisane czy glowotlow czy z nogami :/ )

Uprawnienia umieszczania postów