Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: TBlondi L1

flex35
    Guest

TBlondi L1

oto moja blondynka mam takie pytanie co ile blondi ma wylinki ? i poczym poznac zblirzajacom sie wylinke u blondi czy tak jak u innych ?jak mam zobaczyc czy sciemniala jak ona ma wlosy?a i jeszcze jedno co ile dni powinna byc karmiona bo ja karmie co 4 dni jedna pinka jak daje czesciej to niechce jesc czy to dobrze?

rastafaq
    Guest

Re: TBlondi L1

-Wylinek nie da sie okreslić od 2 mies do 2 lat
    - Jak sciemnieje to zobaczysz, i włosy w tym nie przeszkodzą
    - Jak je to dobrze jak nie to znaczy ze nie chce i juz

Lepiej cos poczytaj o pająkach , a nie sie zabraleś za Blondi , a nawet nie wiesz pewno co to są szczękoczółki i czemu ze świerszcza sie robi kulka jak go zje.

flex35
    Guest

hehe szczękoczółki to dobre maj juz kilka pajakow i wiem co nieco o nich poprostu nie mialem jeszcze blondi i dlatego sie pytam a o wylinke chodzilo mi konkretnie z L1 na L2 ile czasu i co ile tak powinna jesc taka blondi L1 bo moja je pinke raz na 4 dni

rastafaq
    Guest

Z l1 na l2 powinna przejsc w 2- 3 mies, zalezy od warunków.

GALN
    Guest

nie no widziałem blondynki ale takiej małej jeszcze nie widziałem ale ona jest włochata hihihihi lol aż by się ją dla tych "bląd"włosów chciało mieć )))

morda
    Guest

No maluch jest taki włochaty.

kosa
    Guest

Srednio u takich małych blądynek wylinka jest co 30 dni zalezy to oczywiscie od temperatury i karmienia.Przy wysokiej temp zauwazyłem że wylinkę przechodzą gdzieś około po 3 tygodniach.Jak się bedzie zblizała do wylinki to poprostu przestanie ci jeść i po tym mozna poznać wylinkę między innymi.

KARO55
    Guest

Ile za nią dałeś?

Uprawnienia umieszczania postów