Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Latrodectus hesperus terra

Mysza1983
    Guest

Latrodectus hesperus terra

Jak powinno wyglądać terrarium dla Latrodectus hesperus, może ktoś znalazł w necie jakieś fotki terrarim dla nich?

Mały
    Guest

Re: Latrodectus hesperus terra

Tak samo jak terrarium dla innych pajakow z rodzaju Latrodectus, nie ma tu zadnych wyjatkow...

Mysza1983
    Guest

no to jakie powinno być terrarium dla pająków z rodzaju Latrodectus... i tak nie zmienia to postaci rzeczy

Mały
    Guest

No faktycznie nie zmienia to postaci rzeczy, ze zabierajac sie za hodowle pajakow z rodzju Latrodectus powinno sie posiadac przynajmniej podstawowa wiedze na temat hodowli gatunkow z tego rodzaju. Zatem nie udziele Ci na forum zadnych wskazowek do hodowli pajakow z tego rodzaju, poniewaz jest to wiedza podstawowa przy utrzymaniu w domowych warunkach tego typu gatunkow...
    Jesli bedziesz mial jakiekolwiek problemy ze znalezieniem jakichs odpowiedzi nie zawachaj sie chwili uderzyc na meila... (moja odpowiedz moze wydac sie wiekszosci uzytkownikow forum dziwna, jednak mam nadzieje, ze 'starsi' bywalcy forum jak najbardziej ja zrozumieja...).

GALN
    Guest

Mysza troszkę włukna lub torfu wbijasz parę patyczków w pionie i wystarczy.Resztę pajączek załatwi.

Anton
    Guest

Siema

widzisz Mysza1983 nikt nie daje konkretnych opowiedzi! Zawsze wymijają się od odpowiedzi, jak nie wiedzą to niech sie nie wpieprzaja w parade nie!
    Skorpion z twojej chodowli którego kupiłem od Dymka rosnie jak na drożdżach!jest juz po L3 nie dawno pszeszedł!

Pozdro!

Uprawnienia umieszczania postów