Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: pająk mi spi.... (uciekl) :/

opop
    Guest

Re: pająk mi spi.... (uciekl) :/

oki Atrax thx

Atrax Robustus
    Guest

Nie ma sprawy

PMajdan
    Guest

COŻ ZA PYTANIE?

Hehehe... uciekł Ci pajak? Co masz robić? Robta co chceta - Jelsi chcesz go odzyskac - szukaj go! Proste! A jak nie nie szukaj. Niestety nie zwabisz go do siebie jak gryzonia za pomoca smakołyku. Jesli sie boisz spac teraz w pokoju użyj RAID - albo czekaj az sam wyjdzie jesli sie nie boisz.

pac
    Guest

Re: COŻ ZA PYTANIE?

po raidzie to bym sie dopiero bal spac w pokoju

Awikularia
    Guest

Markoś, wlasnie o tym samcu mowa.

Masa
    Guest

Pisze sie minął i dziwne,ze jestes kobieta w profilu i wyrazasz sie jako facet...jak na swoj wiek niezle byki robisz..powodzenia w szukaniu

Baku
    Guest

no bo nie załozyłaś prznynenty !!!!

biezesz pudełko z wilgotnym torfem , wbijasz palik ( zapałke :P ) i na nitce przyczepiasz do niego świerszcza - nitka musi być srednio długa aby ofiara sie poruszała ( ja przyczepiłbym za noge ale to juz inwencja własna: P )

opop
    Guest

heheh dzieki PMajdan spoko nie boje sie spac w pokoju ale szaf tez mi sie nie chce przestawiac wiec czekam :P pozdro

opop
    Guest

Ty masa to nie Qrwa "kącik ortograficzny" ale jakoś sie domysliles co pisze :>! i co ty pier.... jaka kobieta w profilu :/ "opop" <--- Kobieta :/ juz bardziej z kobietą mi sie "masa " kojarzy ale spoko pozdro

KoMar_83
    Guest

to zobacz w swój profil, jakie tam bzdury umieściłeś, pochodzisz chyba z jakiejś wsi o nazwie "jgdfjcfe", bo ja takiego miasta nie znam, a i troche kultury i ortografii sie każdemu przyda...

Uprawnienia umieszczania postów