-
Re: DZIEŃ KĘDZIORA w Biofilu :)
ale nie zle wam w Bialymstoku placa. Za tak prozaiczna czynnosc jak wyciagniecie pajaka - 50zl?
-
heh spoko, tylko nie moge sie doczekac jak beda dawac mlode boaski albo jakies pytony .... mam nadzieje ze jeszcze w tym roku pod choinke )
-
-
Kurde, rozdaja kedziezawego - chyba najtanszego pajaka - za darmo i nagle kazdy polubil i chce miec! LUDZIE LITOSCI! Taki pajak to tylko 5 złotych.... Aaa.. ktos tam chcial zarywac szkole ... dla 5 złotych... niezle. Grunt to reklama.
-
A pewnie ze to dobra reklama. Czlowiek przyjdzie, dostanie malenstwo i sie bedzie cieszyl ze taki fajny sklep.
Im sie wyklulo powiedzmy 500 sztuk kedziorkow (tak +- kokon) i co maja z tym zrobic??
Jezeli zysk sprzedajac z takiego kokonu to
powiedzmy 2zł za pajaczka to 500x2zł = 1000zł.
eeee cos sporo mi wyszlo :|
Oplaca sie im?????
Chmmmm to sam juz nie wiem.
Moze po prostu za duzo zabawy im jest z nimi a za maly zarobek to daja.
Poza tym jak juz powiedzialem potencjalny klient bedzie baardzo zadowolony ze sklepu jak dostanie taki "gratisowy" prezent.
Gdyby w moim miescie taki sklep byl to sadze ze bym wlasnie w nim na przyszlosc kupowal rzeczy.
-
twoja głupota przerasta już wszystko ...za to inteligencja nie przewyższa rozmiaru buta....
-
biofil RULEZZZZZZZZZZZZZ ale moglibyście dać na stronce oferte waszych pająków
-
Hehehe no to chyba będe miał kolejnego kędziorka :P
-
i to sie nazywa dobry lans
hihihi
-
Ja sie już nauczyłem jak cos daja to sie bierze ... będzie 1 pająk w Grudniu potem to juz tylko z górki wypłata i kolejne zakupy
Uprawnienia umieszczania postów