Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: DZIEŃ KĘDZIORA w Biofilu :)

PMajdan
    Guest

Re: DZIEŃ KĘDZIORA w Biofilu :)

Niektorzy sie tak podjarali jakby rozdawano kielbase a nie pajaki. Chociaz.. podoba mi sie "DZIEN KEDZIORA" - mowiac o nazwie samej w sobie :]

wino
    Guest

heheh jak bym mieszkał w krakowie to bym sie wybrał całą ekipą z 30 osub kazdy po kedziorku i potem wszystko by do mnie trafiło szkoda z nie mieszkam w krak

Santo
    Guest

PMajdan czyżby bardziej jarała cie kiełbasa niz pająki ?:P chociaż w sumie podsuszana Krakowska nie jest zła

Santo
    Guest

wino całe szczescie że nie mieszkasz chociaż ja nie licze na darmowego kędzia bo w Biofilu będe po świerszcze koło 16

PMajdan
    Guest

Santo...

ziu
    Guest

WINO typowa postawa polaka heh poszedlbys z 30 osobami i mialbys 60 pajaczkow. Heh wino po co Ci tyle? daj skorzystac innym, za 60 zl mozesz miec tyle ;]. A potem sie ludzie dziwia ze przy otwarciu nowego hipermarketu ludzie walcza jak zwierzeta zeby miec tansze dvd :P. Widzialem jak cale rodziny biegna tylko np po zgrzewke cukru zwalniajac sie z pracy :PP Szkoda gadac... A Dzien kedziora jest SWIETNYM pomylsem :] i uwazam ze jest zrobiony zeby terrarysci sie spotkali w jednym miejscu i przy okazju odwiedzili biofilek a nie po to zeby w tloku walczyc o te 2 kedziorki ;P to taki przyjemny dodatek.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów