-
Aukcja Allegro - buaahahahah
Witam
fajna aukcja jest na allegro - juz chyba kiedys koleś walnął podobny opis,
no i teraz znowu dał czadu.............
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35326342
zaznaczam ze nie mam z tym nic wspólnego, żeby nie było niedomówień
-
Re: Aukcja Allegro - buaahahahah
6 cm samego odwłoku przy L6, "jest trochę wyrośnięty"- hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, następna część do "księgi pajęczych kawałów" ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
Hehe moze faszeruje go sterydami :P ale ludzi go pragna !!! bahahaha
-
Nie no.... Pajączek na zdjęciu ma 6 cm tylko że całego ciałka. Heh, jeśli moje albolipiski tak bedą wyglądały po L7 to się strasznie cieszę...:P Faktem pozostaje jednak to że koleś jest naprawdę dobry...))))))
-
no nie powiem koles jest git moj kedzior po L8 ma 4,5cm cialka a 60cm z nozkami wiec cos mi si enie chce wierzyc w to ale co tam ludzka glupota jest nieobliczalna
-
soryy za pomylke klawiatura mi sie rozwalila kedzior z nozkami ma 6cm
-
Spox!! Jeszcze niewidziałem żeby ktoś takie pierdoły wypisywał,no cuż kolo jest pierwszy!!! 6 cm samego odwłoka,hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!
-
Jak zwykle - szybki instruktaz hodowli na odpierd*l. To zdjecie najbardziej zacheca do zakupu. Cena niewiarygodnie niska powiem wam :P :P :P :P :P Aaaa.....Coz za konkurencja dla Warszawskich sprzedawcow - loko, spector - musicie powaznie zacisnac ząby. Takie aukcje powinny byc wycofywane jednak.
-
hmm 6cm odwloku.. to z carapaxem i chelicerami bedzie mial z 11cm niezle jak na 6 wyl.
-
koleś chyba uważa że jest bardziej inteligentny od nas widzicie to zdjęcie to fotomontarz zrobiony chyba w paincie widać że koleś jest bardzo inteligentny
Uprawnienia umieszczania postów