-
Re: która wilinka?
troche ten twoj opis taki...... eeee po co odkopywac pajaka?? patrzec tez nie trzeba...
-
a Ty to jakis obronca ucisnionych jestes? pewnie Twoj kolega z tychow i tak razem holdujecie glupocie.. widze ze co nastepne pokolenie to glupsze..
-
nie no, ten opis to przesada... swoisty dowcip terrarystyczny... hahahahahahahaha...
-
Jak kupujesz kedziora to kup sobie takiego L6 bo takie male kedziory to sa nudne Natomiast jak bedziesz kiedys chcial kupic sobie jakiegos innego pajaka np. cambrigdei to kup po L1-L2 bo w tym wypadku trzeba sie przezwyczaic do szybkosci pajaka (jeszcze dobrze nie otworzysz terra a pajak bedzie ci juz siedzial na rece ).
P.S
Pamietaj o tym ze zanim zapytasz o cos na forum sprawdzic czy czasem ostatnio nie bylo takiego tematu, przeczytaj FAQ i opis gatunku.
Pozdrawiam
-
Na miłość boską.... Kup sobie słownik ortograficzny....
-
Ja kędziorka kupiłem L2. Wole sam patrzeć jak dorasta.
-
ja swoje 3 kędziory mam od L1 - jest to troche irytujące bo siedzą w swoich norach a jeden nic nie chce jesc ale to dla tego gatunku z tego co wyczytałem normalne - nie moge sie doczekac jak juz będą duze
-
... a to dziwne bo b.albopilosum z regóły sa strasznymi .zarłokami ,...choc mniejszymi nie Acanthoscurrie,które słyną z obżarstwa.
Uprawnienia umieszczania postów