-
Re: krzyżówka irminia/cambridgei
a moge prośić o jakieś źrudło tej informacji ??
-
Więc dla mnie również to ble i fuj i beszczelne w jednym przecież przez jednego samca (który może jest płodny) można zje*ać cały chów młodych istnień pajączki przecież są piękne tak jak np. P.Metalica (sory nie wiem czy dobrze napisane) chcesz pięknego pająka to sobie go kup :P druga sprawa nie mam info a trzecia że mam nadzieje że moje pająki są czystej Krwi
-
Gdyby kazdy tak myslal to nie wiem co by sie stalo z kundelkami na swiecie....A czy ktos z was hodowal juz taka krzyzowke ?? Moze sa jakies artykuly na temat krzyzowek pajakow ??
-
Witam ja mam Hybryde vagansa z kędziorem i jak wiem jest ich coraz wiecej na runku a niedawno spotkałem sie z mieszanką irmini z cambridgei ok. 7 wylinka- nie jest taka brzydka. Zapraszam na stronke mojego kumpla on tam ma zdjecia mieszanki irmini z cambridgei www.pajaki.glt.pl
-
Chyba jednak jednak bliżej do krzyżówki koń i osioł, ponieważ tak jak w przypadku wymienionych pająków to różne gatunki.
-
a ostatni było cos pisane na forum ze B.angustum to jest chybryda vagansa z kędziorem. a co do samych hybryd to uważam ze nie powino sie mieszac różnych gatunków bo puzniej powstaje nie wiadaomo co
-
a zkąd wiiesz ?? przeprowadziłeś badania genetyczne czy przeczytałeś opis ??
systematyka jest pojenciem sztucznym stworzonym przez człowieka i tak naprawde nigdy nie będziemy mogli w 100% określić pokrewieństwa organizmów ...
-
hehe rasiol :P:P:P
pamientaj - co nie jest zabronone jest dozwolone a jak tobie sie nie podoba to nie musisz tego robić :P
-
nie jestem rasistą ale hybrydy są do ... i nie powino sie takich pająków trzymac powino to byc zakazane :-P
Baku pozdrawiam :-).
-
sam przedchwilą powiedziałeś co powstało ,, b.augustum jak zmieszasz kędziora z vagansem :P:P
oczywiście pojawia sie bytanie czy augustum jest oddzielną linią powstałą z krzyrzówki ra ( jak wolicie gatunków ) czy są to osobniki powstające w czasie zeczywistym z krzyrzówki :P
Uprawnienia umieszczania postów