-
krzyżówka irminia/cambridgei
Czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej o tych pajączkach ?? Moze jakies uwagi odnośnie tej krzyżówki...?? Dzieki z gory.
-
Re: krzyżówka irminia/cambridgei
Hybrydy fujj ale jak już chcesz wiedzieć to usposobienie będą miały jak rodzice
POZDRO Z RZESZOWA
-
Odradzam hybrydy ponieważ:
- często zdychają(młode)
- na swiecie jest ok. 850gat. ptasznikow! sądzisz ze to za mało?!
-
a ja polecam :P
hoć jak dla mnie ta chybryda jest bzydka ale np bbohemei i bemilia :P mniam :P - na str ricka westa mozna znaleźć :P
-
tylko zapomniałem dodać
jak bawisz sie w chybrydy to PAMIENTAJ ABY NIE PUŚCIĆ W OBIEG SAMCA JAKO KTÓRYŚ Z RODZICÓW BO MOZESZ ZANIECZYŚCIĆ DUUUUUZO ORGINAŁÓW I NIKT IE NIE POŁAPIE !!!!!!!!
-
"jak bawisz sie w chybrydy to PAMIENTAJ ABY NIE PUŚCIĆ W OBIEG SAMCA JAKO KTÓRYŚ Z RODZICÓW BO MOZESZ ZANIECZYŚCIĆ DUUUUUZO ORGINAŁÓW I NIKT IE NIE POŁAPIE !!!!!!!!" nieczaje tego ... ?
Baku chodzi co o to żeby niepuszczać samca hybrydy do "czystej" samicy ?? Hyh i tak nic z tego niebedzie o ile wiem hybrydy są bezpłodne... ?
P.S:O ile wogule o to ci chodziło bo nierozumie wypowiedzi...
-
Nie bawie sie w hybrydy,kupilem dzisiaj sobie takiego pajaczka i chcialem sie dowiedziec co z tego ciekawego bedzie ( lub nie ciekawego :/ ) Jak dlugo zyja takie hybrydy??
-
-
niekoniecznie bo nie wiemy na jakim poziomie są te chybrydy - jeśli tak jak koń z osłem to bezpłodne ale jeśli tak jak owczarek z jamnikiem to wtedy są płodne ( ja jestem za 2 wersją )
nie znalazłem jeszcze zadnych artykółów aby ktoś to sprawdził ale jak mas zto chętnie poczytam ( interesuje mnie temat hybrydyzacji !! )
-
jak kazdy pająk w naszych rękach - od paru minut do hoho :P:P
Uprawnienia umieszczania postów