-
Re: ptasznik trynidadzki
Moja irminia l3 zrobiła gniazdo przy pokrywie pojemnika, i tam sobie siedzi. Robi duuuuuużo pajęczyny.Ja jej nie wkładam zadnych patyków .
-
Dokładnie - Psalmopoeusy robią bajeczne gniazda z pajęczyny i torfu. Nie trzeba im dawać gałązek itp. Same robią sobie gniazda.
-
PMajdan co ty pierniczysz?????????Jak to nie zrobi nory w ziemi??????Mam 3 cambri i wszystkie budowę swojej kryjówki rozpoczęły włąśnie od norki w ziemi!!!!!!Nawet zdjęcie mogę zrobić!!!!!!!!!!!!
-
Moj jak byl mlody tez robil nory
-
Crodolyl - bo moze masz tak chu*owo urzadzone jego pomieszczenie ze pajak woli zejsc pod ziemie niz siedziec w tym czyms... Zart. Wyluzuj troche chlopczyku.
Mowiac o PCam to uwazam, ze jelsi w pomieszczeniu jest wystarczajaca ilosc "dekoracji pionowych" to pajak wcele sobie nory nie zrobi. Chciec to moc. Oczywiscie podloze bedzie wykorzystywal do budowy - zreszta, czy to takie wazne? Widac to cecha indywidualna - zwrocie uwage na to co napsiala modliszka Widac nie tylko ja mam takiego wyjatkowca , ktory juz 4 raz buduje od nowa i nigdy "pod poziomem podloza"
-
Nie napisałem że siedzi pod ziemią!Tylko budowę gniazda rozpoczął od norki.A to nie jest cecha indywidualna cecha bo mam też małe irminie i one tak samo rozpoczęły budowę.
-
No i dobra. Fajnie. A moj nie zaczal od budowy od norki i pojawily sie glosy ze pajaki innych tez nie zawsze od tego zaczynaja wiec tego nie przewidzisz - wiec cecha indywidualna, wiec, .....co za glupia dyskusja. Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów