Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: ptasznik trynidadzki

modliszka
    Guest

Re: ptasznik trynidadzki

Moja irminia l3 zrobiła gniazdo przy pokrywie pojemnika, i tam sobie siedzi. Robi duuuuuużo pajęczyny.Ja jej nie wkładam zadnych patyków .

morda
    Guest

Dokładnie - Psalmopoeusy robią bajeczne gniazda z pajęczyny i torfu. Nie trzeba im dawać gałązek itp. Same robią sobie gniazda.

crocodyll
    Guest

PMajdan co ty pierniczysz?????????Jak to nie zrobi nory w ziemi??????Mam 3 cambri i wszystkie budowę swojej kryjówki rozpoczęły włąśnie od norki w ziemi!!!!!!Nawet zdjęcie mogę zrobić!!!!!!!!!!!!

madOx
    Guest

Moj jak byl mlody tez robil nory

PMajdan
    Guest

Crodolyl - bo moze masz tak chu*owo urzadzone jego pomieszczenie ze pajak woli zejsc pod ziemie niz siedziec w tym czyms... Zart. Wyluzuj troche chlopczyku.

Mowiac o PCam to uwazam, ze jelsi w pomieszczeniu jest wystarczajaca ilosc "dekoracji pionowych" to pajak wcele sobie nory nie zrobi. Chciec to moc. Oczywiscie podloze bedzie wykorzystywal do budowy - zreszta, czy to takie wazne? Widac to cecha indywidualna - zwrocie uwage na to co napsiala modliszka Widac nie tylko ja mam takiego wyjatkowca , ktory juz 4 raz buduje od nowa i nigdy "pod poziomem podloza"

crocodyll
    Guest

Nie napisałem że siedzi pod ziemią!Tylko budowę gniazda rozpoczął od norki.A to nie jest cecha indywidualna cecha bo mam też małe irminie i one tak samo rozpoczęły budowę.

PMajdan
    Guest

No i dobra. Fajnie. A moj nie zaczal od budowy od norki i pojawily sie glosy ze pajaki innych tez nie zawsze od tego zaczynaja wiec tego nie przewidzisz - wiec cecha indywidualna, wiec, .....co za glupia dyskusja. Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów