-
Ptasznik trynidadzki / Psalmopoeus cambridgei
ten pajączek jest sympatyczny tylko nie wiem co teraz robi .
Jadł swierszcze gonił je i teraz wszedł do kokoska i się w nim zamknoł co robi ????
przechodzi welinke ???
-
Re: Ptasznik trynidadzki / Psalmopoeus cambridgei
być może przygotowywuje sie do wylinki jeśli tak to go nie zobaczysz przez pewnien okres
-
Cambridgeie niestety większość życia spędzają w swoim gnieździe. Raczej trzeba się przyzwyczaić do tego, że nie uświadczy się go zbyt często przyklejonego do szyby.
Całkiem też możliwe, że szykuje się do wylinki. Jaki on jest stary i kiedy miał ostatnią wylinkę?
-
OSTATNIA 25.09.2004 ALE WTEDY GO KUPILISMY TERAZ MA INE TERARIUM A JEST W 8 TO ZNACZY 8 MIAŁ 25.09
-
Zatem już powoli czas na następną.
-
zgadzam sie z Mefisto raczej wylinka a ze siedzi w gniezdzie to norma moj zadko wychodzi z gniazda ale juz sie do tego przyzwyczailem i powiem ze pajaczek mi sie bardzo podoba
-
Pajączek jest zajeb... a jego gabaryty mnie nie interesują u kumpla jak widziałem jak podchodzi do noworodka i go atakuje to jest fajnie ale jak wychodzi na ścianke i rzuca noworodkiem o ścianke terrarium (boom nr.1) i jak spada na ziemie(boom nr.2) to jest odjazd ale odrazu do niego pidbiega i już go powoli zjada!!!!!!
A odlącznie zapajęczynowania sie w kokosie to najprawdopodobniej wylinka tak mi sie zdaje bo u kumpla samica robi tak jak tylko ma przechodzić wylinke!!!!
POZDRO Z RZESZOWA
-
Moj prawie non stop w gnieździe siedział. Bardzo rzadko wychodził np. gdy szedl się napić.
Uprawnienia umieszczania postów