-
Re: Pokrywa od terra - czy pająk otworzy?
-
i okaże się że pająk gdzieś łazi moja genikulata tak mi zrobiła właśnie teraz plastrem pojemnik zaklejam i nie otwiera.
-
No możliwe. Moja jak chodzi po szybkach, bada odnóżami, widzi że nie ma żadnej dziury i nie próbuje nawet podnosić, jakby chciała to możliwe że by podniosła, ale jest na to za głupia.
Co do rosei, to mi kiedyś otworzyła wieczko w zamkniętym plastikowym pudełku, więc możliwe że ten gatunek bardziej lubi kombinować
-
U mnie najbardziej kombinowały geniculaty i vaganse. Przegryzały się powoli przez plastikowe wieczka.
-
pajak spokojnie podniesie a w szczegolnosci blondi jest bardzo silna i pajak potrafi przegryzc wiekszosc materialow, nie przegryzie szyby i metalu :]
-
No ale nie widać że masz blondi a olbrzymi kto wie
-
Moj niedojrzaly samiec B. boehmei sam sobie odsuwal szybki w terrarium. Nawet mu zdjecia porobilam, jak usilowal zwiac. Skubany, ciagle wracal w to samo miejsce, pomimo odpedzania go. W koncu podczas mojej nieobecnosci odsunal szybke i zwial. Po tygodniu zostal zlapany, jak przechodzil zza jednego regalu za drugi (o 1:00 w nocy). Przedtem siedzial pod szafka z akwarium... Tak wiec wszystko jest mozliwe...
-
grazynko jestes genialna... terra nie jest zrobione ze szkła powinni dac ci nobla ale za rok bo sie niezałapałas
-
Dlaczego nie? Nagrody Nobla rozdawane sa 10 grudnia :>:>:>.
Uprawnienia umieszczania postów