-
Re: Hodowla po kryjomu.
ja chowalem17 pajakow przed matka,az je wrezcie znalazla.
powiedziala mi ze nie mam na co pieniedzy wydawac i ze jak jestem tak uparty to niech juz beda ;P
-
No nie wiem...
Masz 23 lata a zachowujesz sie jak bys mial 13.
Powinienes juz opanowac sztuke negocjacji i przekonac rodzicow, ze jestes na tyle odpowiedizlny (w koncy masz juz dowod osobisty) i potrafisz sobie poradzic ze swoim pupilkiem.
Moim zdaniem ukrywanie sie przed rodzicami to dziecinada.
Z gory przepraszam, jezeli ktos poczul sie urazony - ale jezeli ktos chce byc traktowany powaznie, to powinien zachowac powage takze w stosunku do innych (przed wszystkim rodzicow).
powodzenia w negocjacjach z rodzicami,
pozdrawiam
Mariusz
-
zgodzę się z Mariuszem tymbardziej że RafalPitera ma tyle wszystkiego w profilu że dziwne by było aby rodzice mieli pretensje o coś jeszcze.No i te 23 lata to albo tak wpisane albo na serio miałem w tym wieku wielki szacunek do rodziców ale nie ingerowali oni w moje zainteresowania ale to inna historia bo w tym wieku miałem dzieci w tym jedno 5 lat hihihihihihihihi
-
-
-
chyba sie troszke mylisz SHERON to z opisu gatunku:
"Długość ciała (karapaks z odwłokiem) samicy 10 cm i więcej, przy rozpiętości nóg do 28 cm, samca około 7-8 cm, nogi bardzo długie, rozpiętość nóg do ponad 20 cm."
ciężko by bylo zchować takiego kolosa
-
Sory "mariusz" ja mam 14 lat i była krótka piłeczka
a to dialog :
S="Stara"
S -Wywal to i to już
Ja-nie
S-wywal
Ja-a czy ty tu śpisz czy ja ??
S-mnie to nie obchodzi
Ja-twój pokój ???
S-wywal
Ja-nie twój pokój ty tu nie śpisz i nie musisz tu wchodzić !!!!
S-dobra ale sprzątać też nie będe
Ja-ok
od tamtej pory sprzątam sam i nikt mi nie przeszkadza
a mój brachol hoduje ze mną i ma taką alergie że po ukonszeniu pszczoły jechał do szpitala !!!!! (serio i to nie było że bez powodu poważna sprawa) i sie nie boi niczego. pewnie spytacie sie co na to starszy ???? starszy to wielbiciel wszystkich programów przyrodniczych jakie ma na cyfrze i lubi oglądać karmienie i ogólnie wszystko co robią pajączki. Ale siana na nowe mi nie daje.
-
Kurde, Rafał ! ćwierć wieku prawie na karku, masz modliche, karaczany i inne robactwo a tu taki post i takie problemy ???
Eeeeh, to mu już Ci w niczym nie pomożemy. Było parę postów na ten temat, ale to były życzliwe porady głównie dla gimnazjalistów.
W tym wieku musisz sobie sam poradzić z rodzicami.
And do it quickly!
Bo jak nie, to będziesz miał to samo, co mój koleś: ma 30 lat i dalej o wszystko pyta mamę i tatę!
Powodzenia
-
Nie no koleś se jaj robi !!!!!!!!
-
hmmm. ja osobiscie mialem duży problem z namowieniem matki na pajaka. pamietacie moze ten konkurs z ptaszorami do wygrania?? spytalem sie matki czy moge wziac udzial i co jest do wygrania. zgodzila sie. ja w tym czasie zamowilem pajaka, zalozylem konto na wp i wyslalem "potwierdzenie wygranej" i w ten sposub pierwszy pajaczek trafil do mnie
Uprawnienia umieszczania postów