-
Re: WAPNO - stek bzdur?
Ja mogę uzasadnić - wywołuje efekt placebo, a to bardzo dużo, bo bardzo uspokaja... :]
-
heh ,,, wapno to jest podstawa ,, moze i jego nadmioar ci duzo ni e pomoze ?? to co ?? chcesz zeby ci hydrokortyzon z kości wypłukał ???
-
no to terz ,, zajmujesz sie czymś pozytecznym zamiast odliczać minuty jakie ci zostały :PP:P
-
-
No kurcze a ja nic w domu nie mam, bo nie mam czasu iść do apteki i lekarza A co tak skocze dzisiaj i kupie co trzeba jakby coś trzeba mieć jakiś HYDROKORTYZON co nie bachus ;P A noż może się przydać w niedalekiej przyszłości [co ja qwa mówie oby nie ]
-
wapno przyjmują wszyscy alergicy podczas ataku alergii. Na pewno pomaga gdy ktoś jest uczulony na jakiś jad. Natomiast nie słyszłem, żeby było jakoś bardzo pomocne podczas ukąszenia osoby nie uczulonej.
-
Brawo, brawo, brawo, !!! Ja w swoim tekście nie mogę sie doszukać stwierdzenia że lekarze to debile !!! A ze tobie sie udało to brawa dla ciebie !!! Iloraz twojej inteligencji nie jest napewno zbyt duży skoro wysnółeś takie wnioski. Ale to nie mój problem. Więc gratuluje ci odwagi. Wsadz sobie ręke do takiego "zwierzątka" i krzyż na droge. A zresztą na koniec powiem ci że o swoich rodzicach nigdy nie powiedziałbym "debile". Bo szanuje ich a nie tak jak co poniektórzy!!! Brak kultury i szacunku dla innych. Dla mnie tacy ludzie nic nie znaczą, po prostu kompletne zero.
-
Ale, gdy osoba nie jest uczulona na jad, to wielka pomoc nie jest potrzebna. Czytalem kiedys raport z ukaszenia jakiejs Poecilotheria. Osoba ukaszona powiedziala, ze po paru godzinach bol minal, przez jakis czas pozostaly skurcze reki.
-
To apropo wypowiedzi algernon'a. Kiedy ja sie naczucze korzystac z cytowania Jakies dziwne jest to tutaj
-
ir3k napisał(a):
> Brawo, brawo, brawo, !!! Ja w swoim tekście nie mogę sie
> doszukać stwierdzenia że lekarze to debile !!! A ze tobie sie
> udało to brawa dla ciebie !!! Iloraz twojej inteligencji nie
> jest napewno zbyt duży skoro wysnółeś takie wnioski. Ale to nie
> mój problem. Więc gratuluje ci odwagi.
ir3k, przesadziles.
Nikogo nie mialem zamiaru obrazac. Ani Ciebie, ani nikogo innego.
To Ty przeciez najpierw podwazasz kompetencje lekarzy, ale zaraz pozniej powolujesz sie na Twoich rodzicow pracujacych w szpitalu.
Jak dla mnie, to brak konsekwencji.
Nigdzie nie wciskalem w Twoje usta slowa "*****" i nie ujmowalem nikomu inteligencji - ale skoro tak to odebrales ....
Latwo Ci przychodzi ocenianie innych, ale z czytaniem ze zrozumieniem, to masz jeszcze problemy...
Uprawnienia umieszczania postów