Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Dziwne zachowanie

GALN
    Guest

Re: Dziwne zachowanie

hihihi wszystkie brachypelmy tak robią jak SHERON pisze tylko nikt na to nie zwraca uwagi heheh to co on nazwał opalaniem to nic innego jak postawa obronna małe brachypelmy tak robią stawają jak na szczudłach jakby zapinały się o podłoże
    ( w czasie ruchu pojemnikiem czy podmuchu)i wypychają odwłok w górę czysta pozycja startowa do wyczesywania włosków.SHERON to nie brzuchy to odwłoki

PMajdan
    Guest

A moj chodzi na jendej kończynie!

Tomek_Nie
    Guest

i wszystko jasne ,pajaczki grzeją odwłoczki ciagnie je do ciepełka PMajdan gratuluje akrobaty pozdrawiam wszystkich

TOXYN
    Guest

Mój przed chwilą robił tak samo a teraz wpierdziela drewnojada hehe gdyby nie ten post nie zwróciłbym na to uwagi, ale pozycja obronna to chyba raczej nie jest mój po prostu na chwilę sobie wyszedł jak nikogo nie było w pokoju i tak sobie stanął:]

Lu
    Guest

Wedlug mnie grzeja sie.
    Pajaki lubia cieplo, jak w opisie jest 25-28*C (bo taka temp. jest w ich naturalnym srodowisku) a dasz 30* to beda leciec do ciepla. Ja to sprawdzilem na avikulari. Moj pajak ogrzewa sie zawsze, jak to nazwales, brzuszkiem.

SHERON
    Guest

HEHEHE i wszytko jasne a moze one tak robią bo są panienkami i sie opalają "dziewczyny lubią braż" :] DZIEKI ZA ODPOWIEDŹ

Uprawnienia umieszczania postów