-
Dziwne zachowanie
Chciałem zapytać czemu moje pajączki (B.Smithi i B.Boehmei) jak im zaświece w terrarium to stają na tylnich lapkach i wyglądają jak by sobie opalały brzuchy(sorki za wyrażenie ale nie wiem jak sie to nazywa) a cha pajączki znajdują sie w odzielnych pódełkach a pódełka w terrarium :]
-
Re: Dziwne zachowanie
Dziwne?! Z tego co mówisz wygląda to na postawe obronną ale przy tym gatunku..dziwne? napisz po której są wylince albo wielkość w cm. czy czesto wyczesują włoski.pozd.
-
pierwsze slysze ...hmm a niepoieraja sie o cos przednimi odnozami np. o scianki pojemnika ?
-
moja boehmei tez robila taka postawe.....
ale nie pod wplywem swiatla tylko jak sie z nia "bawilem":P
-
A czy to nie wyglada czasem podobnie do tego?
-
Smitek To L3 A behomotek to L2 a jeśli chodzi to one opieraja sie o ścianki pojemniczków ?? One sie opalają czy dogrzewają ??
-
NIE NIE one sie opierają o Scianki :]
-
Atrax Robustus napewno robią tak :P a on je otwiera i głaska :P napewno chcą być pogłaskane po "brzusiu" hehehe A może one po prostu się opalają :O nikt na to nie wpadł
-
Ja jestem prosty chlop, do mnie trza gadac konkretnie
Zrozumialem to raczej tak, ze jak zapala swiatlo, to one sie wystraszaja i staja na tylnych odnozach, ale po tym, co on pozniej napisal, to rzeczywiscie... opalaja sie... a moze sie nie opalaja, tylko po prostu siedza na szybkach.
Ja nigdy nie wnikalem, dlaczego moje tak robia
-
A może czują ciepło i chcą się ogrzać, przecież często w terrarium pająki wspinają się tylko na tę ścienkę przy której jest żarówka.
Uprawnienia umieszczania postów