-
Ciepło?
Czy jak młode pająki mają ciepło to szybciej rosną i częściej jedzą? Mam półkę na niej kabel grzewczy przykryty szybą i ścierką na tym pajaczki spoko mają bo mają cieplej i chciałem sie zapytać czy bedą szybciej rsły??:/:P
-
Re: Ciepło?
BEDA!!!!!!!!! WRRRRRRRRRRR
FAQ
"....Należy zwrócić też uwagę na to, że im wyższa temperatura i częstsze karmienie, tym ptasznik urośnie szybciej. Jest to jednak dla niego bardzo niezdrowe i przy takiej hodowli, zwierzę może być nie zawsze zdolne do rozmnażania, a także przy takim postępowaniu skraca się długość życia ptasznika, który rozwija się (i starzeje) o wiele szybciej, niż powinien...."
-
Jeśli mają cieplej to będą szybciej rosły. I więcej jadły też. Nie przesadź z temperaturą.
-
wiem mają stałą temperaturę i bardzo dużą wilgotność wię nie powinny się zesuszyć
-
zwróć uwagę, że ogrzewanie podłogowe nie jest dla pająków naturalne...
-
-
pajaki sie nie przyzwyczaja... przeczytaj w FAQu o kablach grzewczych. jesli jest im za cieplo to sie zakopuja. zakopie sie taki u ciebie a tam niespodzianka: jeszcze cieplej!!! nie takie ogrzewanie powinny miec pajaki. zarowka, promiennik itp a nie kabel.
-
Podłóż kabel tylko pod połowę terra i będzie dobrze. Jaką masz temperaturę?
-
to nie terra on tak ogrzewa maluchy
-
EHEHHEEH a ja sobie inaczej rozkminiłem czymam smitka i behomotka w odzielnych pódełeczkach a podelka w terrarium i mam tem taka jaka im odpowiada :] Tylko musiałem szarpnąć swojakieszeń :]
Uprawnienia umieszczania postów