-
Re: Terra
A ja trzymie w pudełkach na żarcie. Tanie i wygodne.
-
Ja w pudelkach na zarcie, pudelkach po sledziach, takich 5 kilowych, pudelkach po swierszczach, faunaboxach, pudelkach po kliszach, pudelkach na mocz itp :] Ogolnie w czym sie da i jak sie da :]
-
ja dokładnie jak SPeCTeR w czym sie da oczywiscie jak podrosna to do terra przesadze
-
a własnie ja np. metallice czymam w szklance po nutelli z plastikowym przykryciem praktyczne i wygodne
-
Ja mam 3 duże terra dla podrośniętych (ale jeszcze nie dorosłych) regalis, irmini i lividum, reszta siedzi póki co w mniejszych pojemniczkach sałatkowych wszelkiej maści i pochodzenia. W dużych terrach mam korzenie, korę, roślinki, jak dopadne jakiś dobry aparat to zarzucę fotki.
-
ja dla poecilotherii mam taki cuśśś :P
-
a ziu i masz racje z tą jakościąja też wole mieć mniej a w fajniejszym opakowaniu
-
bardzo ladne grazynka tez bede chial cos takiego dla mojej poecilotherii maly a ladniutki wystroj bo to zwierzaki co nie moga miec za duzo zakamarkow :] hehe. Poki co moja poecilotherie trzymam w czyms takim:
Ladnie wszystko widac i jest praktyczne na wymiar u daro :] za mala cene.
-
ja kupilem dzis ladne terra dla mojego L. Parahybana (ciutek mniejsze niz w opisie ale to samiec jest i duzy nie bedzie) a widzalem tez takie wielkgachne faunaboxy ;] takie ze spokojnie mozna by w nich trzymac jakies dorosle nadzrzewne
-
Uprawnienia umieszczania postów