Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Terra

morda
    Guest

Re: Terra

A ja trzymie w pudełkach na żarcie. Tanie i wygodne.

SPeCTeR
    Guest

Ja w pudelkach na zarcie, pudelkach po sledziach, takich 5 kilowych, pudelkach po swierszczach, faunaboxach, pudelkach po kliszach, pudelkach na mocz itp :] Ogolnie w czym sie da i jak sie da :]

wino
    Guest

ja dokładnie jak SPeCTeR w czym sie da oczywiscie jak podrosna to do terra przesadze

wino
    Guest

a własnie ja np. metallice czymam w szklance po nutelli z plastikowym przykryciem praktyczne i wygodne

bachus
    Guest

Ja mam 3 duże terra dla podrośniętych (ale jeszcze nie dorosłych) regalis, irmini i lividum, reszta siedzi póki co w mniejszych pojemniczkach sałatkowych wszelkiej maści i pochodzenia. W dużych terrach mam korzenie, korę, roślinki, jak dopadne jakiś dobry aparat to zarzucę fotki.

Grażynka
    Guest

ja dla poecilotherii mam taki cuśśś :P

Grażynka
    Guest

a ziu i masz racje z tą jakościąja też wole mieć mniej a w fajniejszym opakowaniu

ziu
    Guest

bardzo ladne grazynka tez bede chial cos takiego dla mojej poecilotherii maly a ladniutki wystroj bo to zwierzaki co nie moga miec za duzo zakamarkow :] hehe. Poki co moja poecilotherie trzymam w czyms takim:

Ladnie wszystko widac i jest praktyczne na wymiar u daro :] za mala cene.

Arnie
    Guest

ja kupilem dzis ladne terra dla mojego L. Parahybana (ciutek mniejsze niz w opisie ale to samiec jest i duzy nie bedzie) a widzalem tez takie wielkgachne faunaboxy ;] takie ze spokojnie mozna by w nich trzymac jakies dorosle nadzrzewne

maze
    Guest

skad ziu terraria masz??

Uprawnienia umieszczania postów