-
Re: KTORY ?
a jak u tych pajakow jest z jadem avi i cambri ??
-
ukaszenia nie sa nawet specjalnie bolesne, jad slaby
-
ale wy ludzie bzdury piszczecie nie ma szans na padniecie, jak to nie ma szans kazdy pajak moze pasc. i piszecie ze jest spokojny wasz cambridge, ale cambridge trafiaja sie czesto agresory, w przeciwienstwie do avi. Jak gosc trafi takiego agresora to moze miec spory problem z takim cambridgem i go nie ogarnie.
Myslicie ze jak macie spokojnego cambridge`a albo irminie to juz kazdy nastepny bedzie tez taki. heh myslcie troche.
Ale to tylko moje skromne zdanie.
-
ja mam obydwa gatunki i ktos mi kiedys polecil kambridza ale musze powiedziec ze mialem z nim wile ciekawych przygod i teraz gdy mam porownanie to mowie ze metalika jest owiele latwiejsza i fajniejsza w hodowli. bierz metalike
-
a wogole to padaja metaliki glownie z powodu przesuszenia ale od goscia od ktorego kupowalem to mowil ze trynidady sa na to bardziej wrazliwe-nie martw sie dasz z nia sobie rade i przynajmniej spokojnie na reke mozesz ja brac a cambridge bym odradzal-pewnie i tak by ci sie to ie udalo
-
oki dzieki za rady i bardziej przekonalem sie do avi jak narazie
-
hehe, ale targ!
mam oba gatunki i co do szybkości to tak samo spierdzielały mi z pojemnika po łóżku ale nie ma to nic wspolnego z teleportacja w stylu murinusa. bez problemu dawały się złapać/nakryć pojemniczkiem.
pozdrawiam,
midboss
-
ziu mnie juz upszedzil....roznie bywa z pajaczkami przecierz moze nawt kmus sie trafic agresorka avi...osobliwe sa ich zachowania i nie mozna mowic ze ogolnie kambridze sa spokojne itp...zrobisz jak uwzasz a jezeli wykazesz checi i ochpte hodowli to nic nie powinno ci pasc i wszystko powinno byc ok....
-
ja tak sledze tego posta i wpadl mi do glowy pomysl-te pajaki nie sa drogie todlaczego obydwu mialby nie wziac?? jeden czy 2 to mala roznica
-
niewiem :] kto wie ale jak sie trafi agresor to bedzie lipa :] ale niewiemam pojecia czas pokaz i od starszych to zalezy
Uprawnienia umieszczania postów