Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Czy można ptaszniki karmic mięsem ???

THC_Inside
    Guest

Czy można ptaszniki karmic mięsem ???

Chcial bym wiedziec czy mozna pajaki karmic miesem bo mam duze pajaki L10 i L9 ale nie mam jeszcze dla nich takiego duzego jedzenia bo nie bede ich karmil pinkami.
    Z gory dzieki.

Pozdro all !!!

Mysza1983
    Guest

Re: Czy można ptaszniki karmic mięsem ???

ja pier***** czy nie potrafisz wyszukać tego sobie w archiwum, było już dużo podobnych postów

KoMar_83
    Guest

poszukaj w archiwum, było o tym kilka postów...

swiszczyk
    Guest

....naprawde bardzo milo jest sie o cos zapytac....NIE KAZDY TU JEST TAK OBRYTY!!!

KoMar_83
    Guest

ja nie jestem OBRYTY, ale przed daniem jakiegoś posta sprawdzam, czy nie był wałkowany po 100 razy...

swiszczyk
    Guest

...ale mozna delikwenta delikatnie naprowadzic na wlasciwa droge-tak jak ty to zrobiles ,a nie ja pierd******* od razu :/

THC_Inside
    Guest

Sry juz znalazlem wszystko wiem ok. Dzieki za zjeb bo wkoncu musze zaczac wiecej czytac stare posty. Sry jeszcze raz.

Pozdrawiam all !!!

KoMar_83
    Guest

to rozumiem... kultura, a nie najeżdżanie na starych forumowiczów, że są chamy, bo nie chcą odpowiadać...

Mysza1983
    Guest

Ileż razy można sie pytać o to samo, ileż razy można mówić nowym żeby poczytali FAQ i regulamin ( "5). Przed zadaniem pytania na forum, należy różnymi metodami (różne kombinacje liter) przeszukać całe archiwum poprzez wyszukiwarkę - przycisk Szukaj, gdyż jest tam wiele odpowiedzi na Wasze pytania" ), to nawet najtwardszym którzy tu byli już sie dawno zbrzydło i wogóle nie odwiedzają forum albo robią to coraz rzadziej...

Atrax Robustus
    Guest

Zgadza sie Mysza, to juz nie to samo. Ile razy mozna odpowiadac na to samo.
    Mi juz sie odechcialo na to odpowiadac, a moja rola skupia sie na kasowaniu i zamykaniu.

Uprawnienia umieszczania postów