-
Re: Karmienie zimą
Zawsze możesz kupić w Biofilu.
-
Ja bym polecał świerszcze, może więcej trzeba pracy przy hodowli, ale szybciej się lęgną młode. Mączniki podobno dopiero po paru miesiącach. Ponadto świerszcze stanowią chyba jeden z najlepszych pokarmów dla pająków.
Z drugiej strony jak masz tyklo kilka pająków należy rozważyć czy ma sens zakładanie hodowli, gdyż wymaga ona więcej pracy niż pająki. Chociaż skoro masz problemy z kupieniem chyba nie ma innego wyjścia.
-
Nie opłaca mi się hodować świerszczy bo mam tylko 2 małe pająki L1 i L5 a one zbyt dużo nie jedzą. Myślę że mała hodowla mącznika będzie w sam raz.
-
To jak ma ktoś pare mączników na zbyciu ???
-
sprawdz na forum Gielda. albo poszukaj w spisie terrarystow kogos z twojego miasta i sproboj sie z nim skontaktowac. moze bedzie mial kilka na zbyciu...
-
Skoro masz tak malo pajakow i do tego nie sa one zbyt duze to najlepiej skontaktuj sie z jakims hodowca z twojej miejscowosci. Napewno sprzeda te kilka swierszczy w miesiacu.
-
mączniaków też ci sie nie opałca hodować dle 2 pająków!! robaki do lodówki i bedziesz mial zarcia na bardzo długo ze 2-3 miechy jak nic ;]
-
zapytaj w zooologicznym czy ci nie moge przywieźć z giełdy takich mączników mi przywozik koleś chociaż nikt inny tego nie kupuje to jak zamówi to mi zawsze 12 paczke świerszczy czy mączniaków przywiezie
-
Mączniaków ci się nie opłaci hodować. Bardzo wolno rosną. Kup sobie jedną paczkę w jakimś lepszym zoologu to będziesz miał zapas na miesiąc i jeszcze dłużej.
Uprawnienia umieszczania postów