-
Karmienie zimą
Powiedzcie mi czym karmić małe pajączki zimą ???
Hoduję pajaki od wakacji i jeszcze z tym problemem się nie zmierzyłem. W lato wiadomo - muchy, owady złapane na łące i pinki. A w zimę much i owadów nie ma, a co do pinek to dowiedziałem się ostatnio że w wędkarskich w zimę nie sprzedają...
Sorki jeśli wałkowaliście już ten temat ale nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi.
-
Re: Karmienie zimą
W zime sprzedają w wędkarskim a tak to są jeszcze świerszcze i inne owady do kupienia. Poszukaj jakiegoś chodowcy z twojego miasta
-
Otworz wlasna hodowle zwierzatek karmowych. Pozatym duzo osob spzredajer z wlasnyh hodowli nadwyzki
-
.....sklepy zoologiczne nawet w okresie zimowym dysponuja sporą ofertą karmy ,pinki ,mączniki , świerszcze, najlepiej załozyc własna mała hodowle ze wzgledu na koszty ( zima drożej )
-
Ja Chodze do zoologicznego I KOLEŚ daje mi nawet za FREE wyleg świerszczy. Wiecie jakimi niejadkami są Smitek i Behomotek :]
-
Mączniaki-u mnie Heterometrus, darlingi i chroma tylko na tym jadą.
-
Najłatwiej hoduje się mączniki. Spróbuj.
-
-
na gieldzie bedzie zarcie...
-
Dzięki wszystkim za odpowiedź. Chyba naprawde zahoduję sobie mącznika - tylko skąd go wziąć. U mnie w zoologicznych nie mają, na allegro też nie ma... Może ktoś z was ma na sprzedaż kilka - kilkanaście sztuk ???
Uprawnienia umieszczania postów