Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Blondi i komedia..

Baku
    Guest

Re: Blondi i komedia..

nie ,, mam samca albopilosy bez kłów i dycha juz sporo - poje go glukozą co jakiś czas :P i jeszcze nie padł

Baku
    Guest

a w szyje nie są gorsze ?? bo w bńke to tak głupio troche :P

Nevermore
    Guest

a w tych filmach wszystkich gdzie sa pajaki to oni daja tam juzz stare pajaki ktore juz nie sa agresywne (bo lagodnieja na starosc).....wiec raczej nie wycinaja im klow bo by zdechly....ttylko uzywaja starych osobnikow....

Rafał Janasz
    Guest

to był film "Z dżungli do dżungli" na ten moment z blondim nawet sie od kompa oderwałem

Atrax Robustus
    Guest

Zgadza sie. Zwykle najniebezpieczniejsze sa ukaszenia w szyje i klatke piersiowa.

A poza tym, pajak tak dlugo nie atakuje, jak dlugo traktuje czlowieka jako podloze.
    Zreszta w przypadku lagodnych gatunkow, nawet stres nie wywoluje u nich reakcji obronnych.

Poza tym, nie zapomnijcie, ze jest duza ilosc wypadkow, gdy pajaki daje sie na pare minut do lodowki przed wzieciem ich na reke. To taka ciekawostka, ale niektorzy robia tak w wypadku skolopendr, czy agresywnych Haplopelm.

OmeN
    Guest

Ja tam nie wiem ale troche się zestresowałem jak mi spiniferek po L5 wyskoczył i tam zaczoła zapier... po biurku że nie wiedziałem gdzie leci, co prawda po 2h go znalazlem ale więcej nie che mieć takich przeżyć To był pierwszy raz kiedy miałem go wogóle na rękach i pierwszy raz kiedy się tak mocno pociłem ];> Przez pięć minut był na mojej ręce, nie ruszałem się wogóle czekałem kiedy mnie uwali naszczęście to się nie stało !

Uprawnienia umieszczania postów